torstai 15. toukokuuta 2014

Kesäkö?

Heipskukkuu..eilen väsähdin ihan totaalisesti kun meditoin illalla, pakko oli mennä heti nukkumaan, sit jäi väliin tämä postailu. 

Tänäänkin ollut jotenkin kumman väsynyt, vaikka syön kaikki mahdolliset vitamiinitkin. 
Nukuin tuoliin kun tyttö katsoi Salkkareita, olin siinä kaverina ja hupsis..nukahdin. Kun heräsin, vilutti ihan sairaasti ja otin viltin harteille. Sitten laittelin iltapalan lapsille. Puolisko oli pitkän päivän töissä, tuli vasta yhdeksältä kotiin, juuri ehti siihen, kun hänelle niin tärkeä jääkiekko peli alkoi. Oli varmaan ajoittanut tulonsa siten. No, nyt se on loppu ja Suomi kuulemma voitti, puoliskokin meni hyvillä mielin nukkumaan ja poika myös. 
Lapsenlapseni Sofian nimpparit on tänään. Sofia on ekaluokkalainen tomera naisenalku, joka tietää mitä haluaa, äitinsä oli lapsena samanlainen ja hyvin on elämässä pärjännyt. Asuvat Porissa joten kovin usein ei valitettavasti nähdä, mutta puhelin on hyvä apuväline, Sofiallakin on omansa. Siihen lähetin hänelle tänään onnitteluviestin. 

Mummin tytöt ovat vuoden välein syntyneitä, Ronja 9, Enna 8 ja Sofia 7. Hyviä kavereita keskenään nyt ja toivottavasti tulevaisuudessakin. Pojilla onkin sitten pidemmät välit. Vanhin lapsenlapseni on Leevi 12 ja nuorin Veeti 3, Wille on siitä välistä, hän on 5 vuotias. 
Ollut aikas leppoisa päivä, tein muutamat energiahoidot, mutta mitään isompaa lähihoitoa ei tänään ollut, eilen kylläkin, kaksi kuumakivihoitoa. Huomenna onkin jo taas puolikuu ja perjantai ja luvattu aivan upeaa ja lämmintä viikonloppua ja ensi viikollekkin hellelukemia. Pojalla on silloin TET-viikko, pääsi nyt haluamaansa liikkeeseen, Teknisille, kiinnostaa paljon enemmän kuin ruokakaupassa hyllyjen täyttö. Sitten alkaakin jo viimeinen kouluviikko ja ala-asteella sirkusjuhlailta (oppilaat esittää), kevätjuhla, ylä-asteen Särkänniemi reissu, ysien iltajuhla ja kevätjuhla. Paljon kaikkea yhden viikon osalle. Sen jälkeen alkaa niin odotettu koulujen kesäloma,,hmmm,,mulle se ei enää olekaan lomaa, mutta pitää suhtautua uuteen tilanteeseen myönteisesti, koululaiset ansaitsevat lomansa! 

Alkaa taas väsyttämään joten painun pehkuihin. Hyvää Yötä, kuullaan huomenissa!

                                            "Me löydämme rauhan.
                                             Me kuulemme enkelien siipien suhinan ja
                                             näemme taivaan kimmeltävän, 
                                             timantteja täynnä"
                                             - tuntematon -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)