lauantai 3. toukokuuta 2014

Kevätesitys

Ihanaa lauantaita kaikille :) 

Niinkuin eilen kerroin tänään oli Ronjan tanssikoulun, Dance Actionin, kevätnäytös Tampereella Sampolassa. Kenraaliharjoitukset alkoivat jo klo 16 joten silloin piti olla paikanpäällä, vaikka itse juhla alkoi vasta 17.30. No, siellä myytiin kahvia, mehua ja erilaisia pullia joten niitä sitten tyttäreni kanssa nautittiin ja oli siellä paljon tuttujakin, koska kaikki Hämeenkyrön ryhmät esiintyivät samana iltana, aika kului loppuviime ihan siivillä. Oli taas aivan huippu-upeita tanssiesityksiä kaikilla ryhmillä ja yksittäistanssitkin. Tytyn show-tanssiryhmä esitti Flamingoja..kaikilla samanväriset, -tyyliset asut, vaaleanpunainen toppi ja shortsit sekä koulusta ostettu höyhenpuuhka. 
                                               Tämä kuva otettu kotona
Tässä video ryhmän tanssista. Huomautan että ei ole kovin hyvälaatuinen, kuvattu vanhalla digipokkarilla, mutta kyllä siitä nyt selvän saa. Kun katsot, laita äänet päälle!
On se vaan niin kiva harrastus ja kun tyttö itse siitä tykkää todella paljon. Kaikki muut harrastukset on jääneet, mutta tämä on pysynyt ja muistutti että taas syksyn ryhmään hänet ilmoitan. On ollut mukana nyt kolme vuotta, syksyllä pääsee jo isompien ryhmään. 

Samassa ryhmässä tanssii myös Enna, vanhimman tyttäreni tytär, eli Ronjan serkku. Hän on vuoden Ronjaa nuorempi, ensi vuonna ovat sitten eri ryhmissä.

Kevätesitysten jälkeen tytöt halusivat vielä Hesburgeriin, joten sinne sitten. Mukava lauantai-ilta kokonaisuudessaan. 

Miehet olivat käyneet puoliskon sedällä, poika oli saanut ajella siellä uudella kevarillaan metsällä, veivät sen pakettiautolla. Oli kuulemma kulkenut kunnolla..dääm..en viitsi täällä julkisesti kertoa paljonko. Mutta kyllä äitinä hiukan pelotti.

Hyvää illan jatkoa, huomenna uusi päivä ja uudet kujeet :)

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi :)