perjantai 9. toukokuuta 2014

Viikonloppu edessä

Koko päivän satanut..ja pyykit edelleen narulla ulkona..vettä tippuvina. En vaan tänään ehtinyt niitä sieltä hakemaan, oli hoitoja, tulkintoja ja sitten vielä siivosin. Huomenna haettava sisälle ja pestävä uudelleen. Mutta olen tyytyväinen itseeni, kun jaksoin vielä siivotakin, nyt on kivaa kun on puhdasta. Upeaa viikonloppua jokaiselle :) 
Tänään oli pojan lääkäriaika, niitä ihomuutoksia käytiin nyt näyttämässä, joista teille jokin aika sitten kerroin. Olin todella huolissani, että mitä ovat. Eivät olleet maksaläiskiäkään, vaikka siltä näyttävät, ovat niin isoja. Lääkäri tiesi heti kun katsoi, Savipuoli-ihottuma, eli Malassezia-hiivan aiheuttama pinnallinen ja vaaraton hiivasienitulehdus iholla. Varsin yleinen nuorilla aikuisilla. Malassezia on ihon normaalikasvustoon kuuluva mutta tuntemattomasta syystä ne joskus pääsevät lisääntymään ja tuloksena on Savipuoli. Tulehdus on aina vyötärön yläpuolella, mutta ei tule kasvoihin, eli juuri pojan oireisiin sopiva ja paikkakin on kuin lääkärikirjasta, eli vasemmassa kyljessä. On vaaraton eikä tartu toisiin ihmisiin. Ihana asia, ettei ollut mitään pahalaatuista! Hän sai sitten lääkekuurin joka kestää viikon ja sen jälkeen läiskä häviää pikkuhiljaa. Kesällä tällainen tulehdus kohta ei rusketu lainkaan, mutta siitä ei ole haittaa meidän pojalle, hän kun ei juurikaan ole auringossa, hyvä kun edes ulkona. Näin yksi huoli pois mielestä :) 
Äitienpäivä viikonloppu. Tilasin kakun leipomosta, jonka puolisko saa huomenna käydä lunastamassa. Ronjalla oli murhe, kun oli unohtanut tekemänsä äitienpäivä kortin kouluun, mutta lohdutin, että sillä ei nyt ole kiire, ehdin saada maanantainakin, pääasia että on koko perhe paikalla, tai siis melkein koko. Yksi tyttö ei taaskaan tule, toivon että joskus vielä viisastuu ja saan hänetkin mukaan perheen yhteisiin tapahtumiin. 

MIllaiset äitienpäivä perinteet sinulla on? Olisi kiva kuulla! Kommentteihin voi kirjoitella.

Huomennakin saa kyllä nukkua pitkään, mutta kaupassa on käytävä. Sunnuntain aion sitten lekotella, iltapäivällä menemme Kyröskoskella olevaan lounasravintolaan äitienpäivä lounaalle, koko perhe. Upeaa, odotan sitä jo kovasti :) 

Mutta nyt, arvaatte varmaan, nukkumaan. Hyvää Yötä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)