perjantai 2. toukokuuta 2014

Kuvaton

Jostain syystä ei Picasa enää tykännyt aueta, joten teen tämän postauksen ilman kuvia ja runoja. 

Tänään ajeltiin Raisiossa, kiva reissu oli. Oli vähän evästä mukana, vaikka sitten poikettiinkin syömässä. Ronja myös mukana, koska hänellä oli vapaata koulusta. 

Asia jonka takia sinne halusin lähteä oli se että sain edullisesti seitsemän ruokapöydän tuolia, kaipaavat vaan uudet päälliset, mutta ne on kaikki irrotettavia, muuten todella tukevat ja mukavat, kalliit tuolit alunperin. Vihdoin sain ne, meillä oli sit niin vanhat tuolit tällä hetkellä pöydän ympärillä, että inhosin niitä koko ajan, laitoin ne nyt kirpparille jos joku vaikka tarvitsee mökille tai kesäkeittiöön tms. Ne on siis ihan siistit ja tukevat myös, mutta aika vanhan malliset. Myyn kuusi tuolia yht. 40 euroa, ne löytyy Hämeenkyrön kirppikseltä facebookista. Jos eivät sieltä mee kaupaksi, laitan tori.fi sivustolle vielä. Ruokakaluston omat tuolit alkoivat mennä vähän heiluviksi ja myytiin ne pois jo aiemmin, eikä sitten löytynyt tilalle heti uusia, niin piti ottaa vanhat käyttöön varastosta.

Ilmasta pitää kyllä mainita, oli niin ihmeellisen vaihteleva koko matkan ajan, välillä satoi räntää kaatamalla ja sitten taas oli ihan kuivaa ja aurinko paistoi, kova tuuli kyllä oli koko ajan. Oltiin puoliskon vanhalla pakulla liikenteessä, siihen sen tuulen huomaa, mun Touraniin ei niinkään. Mutta kuulin että täällä Hämeenkyrössä oli satanut lunta aamusella, ei kylläkään niin että olisi maahan jäänyt. 

Poikettiin Raision liikekeskuksessa Myllyssä. Sieltä piti hakea ensin vain Ronjalle vaaleanpunaiset shortsit ja toppi, huomista tanssiesitystä varten, mutta löysinhän minäkin sieltä kivan, löysän, mustavalkoisen neuleboleron, sellanen hiukan pidempi malli. Saan sen huomenna päälleni Ronjan juhlaan Tampereelle. Heillä siis tanssikoulun kevätesitykset huomenna Tampereella Sampolassa. 

Juhlat on vasta illalla, mutta taidan silti mennä nyt nukkumaan, kerrankin ennen puoltayötä. Hyvää Yötä! Huomiseen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)