lauantai 17. toukokuuta 2014

Valoa, lämpöä, energiaa

Upea, upea, upea sää ollut tänään! Aurinko paistanut kirkkaalta taivaalta koko päivän ja lämpötilakin kohosi varjossa kahteenkymmeneen, auringossa paljon enemmän ja huomiseksi luvattu vieläkin lämpöisempää. Valoa, lämpöä ja energiaa, voiko enempää toivoa. Tassuttelin nurtsilla paljain jaloin, se on ihan parasta maadoitusta ja jaloille hyväksi. Poskipäitä kyllä hiukan kuumottaa, laitoin nassuun Frantsilan porkkanaöljyä joka auttaa rusketuksen saamisessa.
Aamulla kävin kaupassa, mutta muuten koko päivä ulkoiltu. Pesin terassin ja kaikki ulkokalusteet, grillin sekä neljä koneellista pyykkiä (jotka kuivuivat ihan hetkessä). 

                                      Matto puuttui vielä kuvaushetkellä!
Laitettiin myös meidän pieni "kesäpaviljonki" paikalleen. Otin tätä postausta varten kuvan, mutta sieltä puuttuu vielä kukat, ne tulee sinne sitten kun ne pystyn hankkimaan, seuraavasta osa-aika eläkkeestäni. Laitan kesäkukkia isoihin ruukkuihin paviljongin kulmiin. Otan sitten uuden kuvan taas tänne. Ronja sinne ehti jo nautiskelemaan, itikatonta ulkoilua. Ronja on allerginen kaikille itikoiden pistoille, joutuu huhtikuusta asti ottamaan allergialääkkeitä, silloin ensimmäisenä tulevat lintukirput. Siksi on mukava tällainen hyttysverkollinen paikka jossa voidaan kesäisin syödä tai vaan istuskella.
                                          Helmi-herrakin nautti olostaan. 
Oli kyllä ihan täpinöissään, kun piti olla niin tarkkana ötököiden kanssa, muurahainen etummaisen tuolin jalan vieressä..niitähän pitää aina saalistaa..oli sitten maassa kävelevä tai ilmassa lentävä.
Nyt on kyllä ihan väsynyt olotila, pakko mennä nukkumaan, ulkoilma väsyttää. Hyviä Öitä ja kauniita unia. Kuullaan huomenissa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)