torstai 12. kesäkuuta 2014

Mummi minilomalla vol.1

Kyllä auttaa tuollainen minilomakin rentoutukseen. Kun on yksinkertaisesti ihan "tavoittamattomissa", eli työkännykkä kiinni, ei nettiä ja nollaa kaiken. Perheen kanssa oli ihan mukavaa, uitiin, syötiin hyvin, nautittiin yhdessäolosta ja auringosta, parasta! 
Tänään olikin sitten paljon viestejä ja sähköposteja luettavana, kiitos niistä kaikille, mutta ehdin kuitenkin jokaiseen vastaamaan tämän päivän aikana. Hoitojakin oli muutama jo varattu tälle päivälle.

Tänään onkin 444. postaus ja edellisellä postauksella on ollut 44 lukijaa. Aika jännä miten tämä luku nyt kummittelee. Meidän huonekin oli 4 kerroksessa ja meitä oli siellä huoneessa 4. Katsoin Doreen Virtuen enkelinumeroista mitä luvut tarkoittaa:
- 444 - Enkelit ovat ympärilläsi ja vakuuttavat rakkaudestaan ja avustaan. Älä murehdi, koska enkelten apu on lähellä. 

Menomatkalla oli kiva ilma, lämmin, mutta ei hellettä ja melkein koko ajan oli aurinko pilven takana. Kauniita maisemia Pohjanmaalla, laakeeta aakeeta. 
Perille kun päästiin Vaasaan, heti tietty uimaan. Huone saatiin kolmen aikaan iltapäivällä joten tavaroiden purkamisen jälkeen oli vielä viisi tuntia aikaa uida. No, eihän siellä niin kauaa jaksa olla, mutta varmaan kolme tuntia vierähti siellä altailla. Kovin paljon väkeä ei tällä kertaa hotellissa vielä maanantaina ollut ja sehän oli vaan meidän ilo, paljon enemmän tilaa uimassa ja saunoissa. Viimeksi kun oltiin heinäkuussa, oli väkeä paljon, paljon enemmän. Vielä ei loma-aika ole alkanut.
Oltiin menomatkalla poikettu syömässä, missäs muualla kuin Hesessä, joten kellään ei oikein ollut nälkä enää, väsyneitä vaan matkanteosta ja uimisesta. Joten teimme vaan voileipää, tarvikkeita olimme ostaneet kaupasta matkalla ja keitimme huoneessa olevalla vedenkeittimellä vettä, tarjolla oli myös erilaisia teelaatuja sekä kaakaota ja murukahvia. Niistä sai mukavan iltapalan. Uni maittoi kaikille! Mutta minä näin kummallisia unia, niistä kerron teille myöhemmin..

Toisena päivänä aurinko paistoi, vaikka ei lämpöä ollutkaan niin paljon, +18 näytti digitaalinen seinämittari hotellissa. Aamupalalle, se on hotellissa asumisessa mukavaa, pääsee valmiiseen pöytään. Tarjolla oli vaikka mitä. Mun alkuannos, munakokkelia, kokojyväleipää, tuoremehua ja kahvin kanssa minilättyjä hillon kera, mun ja Ronjan yhteinen lautasellinen. Namskis..vielä hain lisäksi omenamysliä ja sitä popsin tuoreiden marjojen kanssa. Ihanaa kun sai ihan rauhassa ja ajan kanssa nauttia aamupalasta, katsellen merelle. 
Aamupalan jälkeen pieni kävelylenkki ympäristössä, aurinko alkoi jo lämmittää mukavasti.
Sitten olikin taas aika ahtautua uikkareihin, tuhdin aamupalan jälkeen se tuntui kyllä ihan makkarankuoreen sulloutumiselta, mutta eipä se tahtia haitannut. Ja eikun uimaan..aurinko paistoi niin puhtaalta taivaalta, että muiden uidessa monta tuntia, minä otin suurimman osan ajasta aurinkoa ulkona, aurinkotuolissa, joita on kylpylän ulkopuolella, minä majoituin ulkoaltaan vierelle. Ahhhh..siinä sai mieli levätä ja vain olla, rentoutua. Kuunnella meren kohinaa ja lasten riemua kun laskettelivat vesipuiston liukumäistä, meidänkin lapset siellä kävivät välillä.
Ronjan kanssa löydettiin hotellin kerrosaulasta tällainen kaunis lasipurkkiin tehty asetelma, kivistä ja silkkikukista, sydämen muotoinen kivi oli aika jännä.
Sitten eikun käytävää pitkin huoneeseen ja lounaalle valmistautumaan. Tällä kertaa käytimme hotellin ravintolaa. Ihan hyvää ja maittavaa ruokaa oli sielläkin. Sen jälkeen muut perheen jäsenet lähtivät Vaasan kaupunkiin autotarvike ostoksille ja olivat käyneet jotain nähtävyyksiä katsomassa sekä jätskillä. Minulle tuli Vaasalainen asiakkaani, jonka kanssa olimme sopineet hoidosta. Hän tuli hotelliin ja välitin hänelle reikihoitoa. Samalla tutustuimme ja juttelimme kaikenlaisista asioista, niin että huomaamatta kului 2½ tuntia. Muut palasivat kaupunki reissulta, vaihtoivat uikkarit ja samantien uimaan. Minä en tällä kertaa lähtenyt, halusin vähän omaa aikaa, katselin telkkaria ja luin iltalehden, ei sen kummempaa. Siinä se meni toinenkin lomapäivä iltaan. Hiukan juteltiin päivän tapahtumista ja eikun nukkumaan, aamulla lähtö Power Parkiin.


Huomenna kirjoittelen lisää! Hyvää Yötä kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)