perjantai 13. kesäkuuta 2014

Mummi minilomalla vol.2

Kolmas lomapäivä alkoi upealla auringonpaisteella! Kukaan ei enää halunnut mennä altaaseen, joten päätettiin että mennään huvipuistoon aamiaisen jälkeen. Ensin tosin käytiin tekemässä vielä pieni kävelylenkki Ronjan kanssa merenrantaan. Miehet menivät huoneeseen, puoliskolla oli joku rasitusvamma nilkassa, se oli turvonnut ja kipeä, ei siksi oikein jaksanut kävellä. Meni siitä kyllä heti torstaina lääkäriin, kun tultiin kotiin. Sai tulehduslääkettä ja nyt on jo hiukan parempi.
Niin, siis kävelyn jälkeen pakkaamaan tavarat valmiiksi. Waasalandia olikin suljettu, sitä me ei tiedetty etukäteen, on vain muutamana viikonloppuna auki näin kesäkuussa. No, ei siinä sitten muuta kuin tavarat autoon ja kohti PowerParkia. Vaasasta on sinne noin 80km matka. Ilma oli kaunis, mutta ei liian kuuma. Joskus oltu PowerParkissa kunnon helteellä ja siellä oli kyllä silloin tuskaisen kuuma, nyt ihan siedettävä ilma. Saatiin autokin ihan kivan matkan päähän parkkiin, ei tarvinnut puoliskon kipeällä jalallaan kovin pitkää matkaa käpytellä. 
Kaikenlaista vempelettä siellä olikin ja aikaa kului monta tuntia. Minä en käy missään laitteissa, mutta lapset kyllä kävivät ja hauskaa heillä olikin. Lähdettiin kotia kohti joskus kuuden jälkeen illalla. Soittelin matkalta "eläinten ruokkija tytön" äidille, ettei tarvitse enää käydä iltaruokia antamassa, ollaan tulossa. Hienosti oli kyllä tyttö eläimet hoitanut, upeeta kun on naapurissa ihmisiä joilta voi pyytää apua tarvittaessa. Samanlailla me sitten autetaan heitä. Yhteistyötä ja avunantoa! :)

Teinipoika kävi tässä laitteessa (ei tietoa nimestä) useita kertoja! Oli niin kamalan vaarallisen näköistä. En pystynyt kunnolla katsomaan, kun tuli jo paha olo. Laite kun vei tuota vaunuletkaa myös takaperin, eli selkäedellä ja ympäri renkaasta..yök..
                Ronja kävi ties kuinka monessa härvelissä, tässä nyt törmäysautoissa!
Matkaevästä ostettiin Powerlandin karkkikaupasta, tietysti irtolakua, siitä tykkää kaikki :)
           Juustoportilla piti poiketa tietysti, vakipaikka aina kun on Vaasassa käyty
Heti kun päästiin kotiin, purkasin tavarat laukusta omille paikoilleen. En halua jättää niitä seisomaan purkamatta, sitten se vaan venyy aina eteenpäin, mun mielestä on paras kun purkaa ne heti, sitten on tehty ja saa huilailla. Helmikin tuli aika pian kotiin ja olihan se innoissaan kun tultiin. Oli kyllä käynyt jo naapurissa kyläilemässä, mennyt tytön perässä sinne kun kotona ei ollut ketään. Heillä on itselläänkin kissa joten se ei kuulemma haitannut. 

Torstai aamuna oli ensimmäinen hoito varattu klo 11. Olin jotenkin älyttömän väsynyt ja heräsin vasta klo 10.30, olin laittanut kellon soittamaan kymmeneltä, mutta nukahdin uudelleen. Tyttö ja puolisko olivat jo heränneet, mutta teinipoika nukkui vielä. 

Siitä se sitten alkoi arki taas ja uusilla energioilla! Ihan mahtavaa oli aloittaa hoidot! Puoliskolla on vielä loppuviikkokin lomaa, mutta ensi viikolla töihin. Seuraava lomajakso sitten heinäkuun lopulla. 

Hyvää Yötä! Kuullaan taas huomenissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)