tiistai 17. kesäkuuta 2014

3 yötä Juhannukseen on..

Keskiyö! Nukuin iltasella hetken, kun lääkkeet joita sain, väsyttää aivan mielettömästi. Viiden päivän kuuri: Sirdalud ja Panacod pore. Pitäisi ottaa aamusta heti yhdet, mutta en kyllä voi ottaa ennenkuin olen kauppa-asiat ja muut autolla ajamiset hoitanut. Äsken otin kumpaakin, mutta nyt väsähtämisellä ei ole enää väliä, saapahan paremmin nukuttua.

Tänään oli aikas viileä sää, meillä aamulla +5. Monet kertoivat facebookissa että oli satanut lunta, räntää tai rakeita, Hämeenkyrön ne sateet väistivät. Meillä paistoi aurinko, mutta kylmä, kova tuuli käynyt koko päivän. Mutta ei valiteta, laitetaan vaan lisää vaatetta päälle, toppatakit ja villasukat kaapista esiin, aattoiltaa varten. Tietysti vähän koululaisia käy sääli, kun ei oikein viitsi nyt uimaan mennä, mutta sitten keksitään muuta tekemistä, tärkeintä tietty että saavat olla lomalla ja lepäillä.  
Lomasta puheen ollen, jos ajelet lomareissulla kolmostietä (Vaasantie), tsekkaahan Hämeenkyrössä komea uusi kyltti "Mannanmäki". On meidän tien risteyksessä (meille on risteyksestä n.800m), Hämeenkyrön ja Ikaalisten välillä.
Mannanmäki on näkötorni ja sinne on nyt tehty remppa ja avattu kahvilakin, sekä esim. kokoontumistiloja, niitä voi vuokrata. Kiva pitää palaveri, huikeiden maisemien keskellä.

Torni ja kahvila on auki esim. 20.6-27.7 välisenä aikana ma-pe klo 12-16 ja la-su 12-17
Näköaloja pääsee katselemaan yhden euron hintaan, rahat menee yhdistykselle joka ylläpitää tornia.

Katso muut aukiolot ja esittely täältä Kesäkahvilat Hämeenkyrö
Tämä kuva otettu meidän pihapiiristä näkötornille päin!
Pitää vielä mainita, kun sain eilen aivan ihanan paketin matkahuollon kautta. Serkkuni Marianne maalaa tauluja ja hän lähetti minulle yhden, nimeltään "Unikuva". Todella upea maalaus!
Tästä "Unikuvasta" muihin unikuviin! Hyvää Yötä :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)