torstai 19. kesäkuuta 2014

Yötön Yö

Herätyskello pirisi kasilta aamulla, en ois kyllä millään jaksanut nousta, mutta oli aika ripsihuoltoon ja saihan siellä taas huilia. Mutta se nouseminen on niin vaikeeta. Mä oon kyllä niiiiin illan virkku ja aamun torkku. Tykkään aina olla ihan hiljaisuudessa ja rauhassa iltaisin kun kaikki muut menee nukkumaan, etten malta mennä sänkyyn, vaan nautin yksinolosta. Aamusella tykkään taas siitä kun saan ihan rauhassa juoda kaffit, kattoo samalla telkkaria ja sitten aamumeditoida, sen teen ihan joka aamu, hoitohuoneessani tai ulkona, riippuen ilmasta. Ilman meditointia en enää osaa aloittaa päivää. Varmaan vähän sama kuin henkilöllä jonka pitää käydä joka aamu lenkillä tms. Siitä vaan tulee niin hyvä olo päivään. 
Samalla kun kävin Ikaalisissa räpsyjä laitattamassa, poikkesin ruokakaupassa, ostelin loput juhannus ruoat..ja olihan siellä kaupassa ihan muutama muukin. Lidlin parkkipaikka oli aivan täynnä, mutta ostoskeskuksella oli vähän avarampaa. Tosin voi olla että se vaan näytti siltä, koska pitkät jonot oli kassoille, vaikka neljä kassaa käytössä. Huh,huh, mä en yhtään tykkää tollasista ruuhkista, yritän välttää niitä viimeiseen asti. Pakko oli vielä hakea maitoa ja leipää ja Lidlistä limsoja lapsille. 
Perunasalaatti tehty huomiseksi..namskis..uusista perunoista. Tänään keittelin ruoaksikin uusia perunoita, oli ihan ensimmäisiä mitä me syötiin tänä kesänä..herttileeri kun maistui niin ihanalle..voin ja savustetun lohen kanssa..ihan huippua!
Pitää kertoa vielä teille miten ihania ihmisiä on oikeesti olemassa! Sain yhdeltä asiakkaalta Skype kameran. Hän lähetti sen mulle postitse. Korvaan sen sitten hoitojen muodossa kun hän ei halunnut siitä maksua. Viimeksi kun tapasimme Skypessä, asiasta tuli juttua, kun mulla ei siis ole kameraa, hän kertoi että hänellä olisi yksi ylimääräinen laatikossa, huolitkos. Olin ihan äimänä, että mitä, ihanko tosi lähettäisit minulle sen. Ja niin se sitten tuli postissa. Kiitos <3 Kiitos <3 Kiitos <3

Vähän aikaa sitten Ronja huuteli yläkerrasta et 'mummi tuu kattoon miten ihana taivas on'..ja olihan se ihana. Kamera käteen ja ulos kuvailemaan, tälläiseltä se näytti, yötön yö.
Nyt toivottelen teille tämän kuvan myötä, oikein ihanaa Mittumaaria. Rentoutukaa ja pitäkää toisistanne huolta! Postailen seuraavan kerran taas lauantaina. 
Kiitos kun käyt lukemassa blogiani <3 

3 kommenttia:

  1. Hyvää Juhannusta Teillekin. Kiitos kun saan seurata elämääsi

    VastaaPoista
  2. Kyllä on kaunis taivas,oikein hyvää ja rauhallista Juhannusta����

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)