tiistai 24. kesäkuuta 2014

Ystävyys

Herttileeris kun aika kuluu nopsasti. Päivällä kun tekee ensin työt ja kotityöt ja illalla hoitelee sivustot, niin siinähän se on päivä taas mennyt. Mukavaa silti, eikä yhtään stressaavaa kuitenkaan! Koko ajan on mieli ihan rauhallinen ja olo suhtkoht hyvä, tosin pikkasen vielä kuumeinen. Tälle viikolle ei ole yhtään lähihoitoa..aika ihmeellinen viikko. Vain etähoitoja ja monta tulkinta pyyntöä. Ne onkin aivan ihania tehdä kun saan olla rakkaiden enkeleideni kanssa yhteydessä. Toisaalta tietty hyvä kun ei ole varattuna lähihoitoja, olisin joutunut niitä perumaan tämän kuumeilun takia. Sitä ei ole paljon, mutta sen verran että kuumeen puolella..37.5 - 38 välillä. Päivällä mä otin lääkettä, hoidin reikillä itseäni ja otin tunnin tirsat, mutta kun ei ole mitään muuta kuin tuo pieni kuume, niin en malta sängyn pohjilla makoilla. 
Aamulla ajattelin että nyt äkkiä pyykkiä koneeseen ja ulos kuivamaan kun aurinko paistaa. No, tietty siihen tuli väliin sitten käynti puhelinputiikissa, kun tytön puhelin oli tullut huollosta ja samalla kävin apteekissakin. Kotiin tullessa pyykit oli peseytyneet ja vein ulos, noin puolen tunnin kuluttua alkoi yhtäkkiä sataa ihan kaatamalla. Kiire, kiire hakemaan jo vähän tuulettuneet pyykit sisälle. Onneksi poika juoksi kanssani ja nypittiin nopeasti narut tyhjiksi, vettä nimittäin tuli niin, että oltiin kumpikin ihan likomärkiä. Oli varmaan joku ukkoskuuron häntä, kuultiin jo aiemmin että ukkonen jossain kauempana jyristeli. Siitä sitten sateli koko iltapäivän, vasta illalla selkeni hiukan. Hohhoijaa..en yleensä ilmoista halua valittaa, mutta nyt tuntuu että saisi jo kesä tulla. Tällä hetkellä +8 !! 
Tytölle tuli yövieras ja nyt ne tuolla yläkerrassa kikattaa, hauskaa ainakin. Voi että, mä muistan kun itsellä oli ystäviä joiden kanssa yhdessä kikatettiin. Yleensä se kikatus alkoi aina sellaisessa paikassa jossa ei olisi saanut, esim. luokassa. Kun vaan katsoikin toistaan, aina tuli naurunpyrskähdyksiä. Voi kun olisi vieläkin sellainen ystävä ja voi kun olisi vielä lapsenmieli, viaton, vailla huolia ja osaisi kikatella ihan vaikka mistä asiasta. Mutta se kaikki on unohtunut, kun on tullut aikuisen murheet ja surut. Varmasti se jostain löytyisi kun antaisi vaan tulla ulos vapaasti, eikä kontrolloisi kaikkea niin vaikeasti ja tarkasti. Aikuisen elämä on toden totta joskus vähän tylsää.

Oikeesti kun mietit, koskapa olet viimeksi nauranut oikein sydämen pohjasta asti, niin ettei loppua meinannut tulla ja pissat melkein housussa ?? Kirjoittele kommentiin :)
Hitsit, nyt tuntuu ettei väsytä, varmaan vaikuttaa päivätirsat nyt tähän iltaan. 
Otan pienen meditointihetken, saan mielen rauhoittumaaan ja menen sänkyyn, kyllä se uni sieltä sitten rukousten jälkeen tuleepi.

Kauniita unia sinullekkin ja oikein mukavaa keskiviikkoa !

<3:lla Elina

1 kommentti:

  1. Kyllä siitä on kauan,kun nauratti aivan hervottomasti...Joskus hymyilyttää,kun koirat tekee jotain hassua...Minulla on ollut tässä jo hetken aikaa masennusta,silloin ei kyllä naurata mikään.....Olen pyytänyt enkeleiltä joka ilta apua,toivottavasti enkelit kuulee minua,ei meinaa jaksaa����

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)