lauantai 28. kesäkuuta 2014

Meditointi

Aika positiivinen lauantai, mukava ja leppoisa! Paha mielikin on jo väistynyt muualle.
Ihanaa oli se, että aamulla sai nukkua pitkääään, Helmi tuli mammaa herätteleen joskus puoli kymmenen aikaan. Puolisko oli jo noussut ja antanut sille ruoan, kisi oli ehtinyt ulkoillakkin. Oli maukunut alakerrassa ensin levottomasti ja sitten hipsutteli mun luokse yläkerran makkariin. Mauku sängyn vieressä ja kun avasin silmät, hyppäsi viereen. Siihen sitten laittoi pitkäkseen hetkeksi ja minäkin vielä nukahdin. 
Heräsin uudelleen reilun puolen tunnin kuluttua, kun Helmi taas jotain kurnutteli siinä sängyllä. Sitten nousin ylös, vaikka unta oisi kyllä riittänyt, jotenkin kummasti väsytti. Mukillinen kahvia, voileivän kera piristi. Aamumeditointi jäi väliin kun lähdettiin kauppaan koko perheen voimin. Helmi jäi talonvahdiksi.  
Ronja halusi leipoa piirakan ja ostettiin aineita sitä varten. Niistä syntyi sitten mustikka-vadelmapiiras, namskis että olikin hyvää. Piti kuvakin ottaa, mutta jotkut ahmatit oli jo ehtineet melkein puolet siitä maisteleen, ennen kuin ehdin kameran kanssa hätiin. 
Jäätiin tytyn kanssa kaksin kotiin kun miespuoliset lähtivät tahoilleen ajeleen, toinen moottoripyörällä ja toinen mopolla, kumpikin kavereidensa kanssa. 

Välitin kolme hoitoa, siinä tämän lauantain "työt".

Sitten oli aikaa meditoinnille, Ronjakin puuhasteli omiaan. Menin ulos viltin päälle nurtsille ja hiljennyin siinä. Ihan valtaisan upeaa oli auringon paisteessa kutsua enkeleitä luokseen ja rauhoittaa mielensä. Se on niin upea tunne, kun nousee ihan kuin ylös pilviin ja kaikki muu katoaa ympäriltä. Pidän aina silmät kiinni, siten pääsen paremmin olotilaan. Olen pikkuhiljaa oppinut tyhjentämään arkiset ajatukset ja tulee sellainen tila, jota ei voi sanoin kuvata, aivan mahtava. Siinä pystyy kaikki ikävät asiat poistamaan mielestään. Voin suositella kaikille, vaikka ei enkeleihin uskoisikaan, meditointia kannattaa kokeilla.
Jos olet facebookissa, niin käyhän tutustumassa sivustoihini:
Elämän kiehtova taika
Enkeliviestit
Erilainen Mummi 

Huomiseen rakkaat :) Hyvää Yötä :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)