tiistai 3. kesäkuuta 2014

Uusi viikko

No niin ja taas tuli katottua telkkaria, niin että kello vierähti puoleenyöhön..mutta ei se mitään, tää postaus vaan tulee taas tiistain päivityksellä, tiedoksi kuitenkin että on maanantain juttuja :) 

Mä ostin jokin aika sitten iiihanan vanhan ikkunan kirpparilta, isohko 67x77 cm. Siinä oli valmiina jokin teksti, mutta en tykännyt siitä ja otin pois. Siellä alla olikin sitten pikkasen naarmuja, mutta se ei nyt haittaa kun päälle tuli toinen teksti. Eli tilasin ihan Hämeenkyröläiseltä tarratekstien tekijältä oman ja haluamallani fontilla. Samalla otin kaksi tekstiä joissa lukee "Elinan Energiahoidot", ne kiinnitetään ulkomainokseen joka tulee meidän tienristeykseen. Eikä ollut kalliit, kaksikymppiä koko hoito ja hän vielä kiinnitti ikkunan tekstin.
Tänään oli aika kaunis päivä, vaikka aamusta olikin viileä. Helmin kanssa vietiin heti lakanapyykkiä ulos kuivamaan, kolme koneellista taas pyöritin. Lakanoita, tyynynliinoja, pussilakanoita ja pyyhkeitä tulee nyt pyykkiin joka päivä, kun teen hoitoja. Ihanaa kun saa ulkona kuivattua! Helmi juoksi pellolle, kun siellä meni rusakko, pitihän sitä vaania, vaikka ei sen perään lähtenytkään.
Eipä tässä muuta, vapaapäivä meni hienosti pyykkiä pestessä ja kauppa asioilla! Tyttö pyöräili kaverinsa kanssa kylillä, kävivät pizzalla ja kun sieltä tulivat, oli niin hiki että piti mennä heti uimaan, onneksi on uimaranta lähellä. Huomenna heidän pitäisi mennä Särkänniemeen, mutta katotaan nyt millainen sääkin sitten on.

Hyvää Yötä rakkaat, kuullaan huomenna! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)