maanantai 30. kesäkuuta 2014

Höpinöitä

Voi ystäväiset, ajattelin viime viikolla että tuleepa tämä olemaan hiljainen viikko, siis töiden suhteen. Pyytelin enkeleiltä apua asiaan, että jospa edes muutaman hoidon tai tulkinnan saisin tehdä, kun se on niin mukavaa.

No sitten jo eilen tuli monta viestiä ja sähköpostia, joissa pyydettiin tulkintoja ja tänään ilmoitettiin että Hyvän Olon Keskuksessa olisi kolmelle illalle kuumakivihoitotilaus, ehtisinkö tulla tekemään. Ja hupsis, viikko onkin täynnä! Kiitos, kiitos, kiitos, enkelit :)
Sen verran yrittäjän pitää venyä, että kävin tänään yhden kuumakivihoidon jo tekemässä, vaikkakin oli periaatteessa vapaapäiväni. Asiakas oli erittäin tyytyväinen! Se on parasta tässä työssä!
Viikonloppuna menen itse kurssille, luonnonmukainen kasvojenhoito. Olen sitä jo tehnytkin jonkin verran, mutta käyn nyt vielä varmentamassa vyöhykehieronnan ja acupistehieronnan, ei oppi ojaan kaada, vaikka se olisikin siihen mitä olet jo tehnyt. Mukava myös nähdä muita hoitajia ja ihan uusiakin ihmisiä. Kurssi on lauantaina ja sunnuntaina, ihan tuossa lähellä Frantsilassa. Ihanaa, ihanaa tiedossa :) 
Oletko kuullut että viikonlopulle on ennustettu jopa helteitä! Meillä ainakin tyttö odottaa sitä kovasti ja kyllä me muutkin. On se niin tylsää kun on koulusta lomalla ja aina vaan on kylmä, tuon olen kuullut jo monta kertaa. Facessa jo päivittelinkin että sitten kun ne helteet tulee, niin KUKAAN ei saa valivalittaa niistä, niin kovasti niitä kaikki (melkein) on odottaneet. Vanhin poikanikin tulee kotiin viikonlopuksi. Saadaan naapurin kesämökkiä sen verran lainaksi, että käydään siellä saunassa ja uimassa lauantaina. On meillä vaan niin mahtavan upeat naapurit, eivät ota siitä mitään maksua edes. Vähän jotain muutakin, kuin kotona olemista, hienoa!

Nyt kuulkaas pitäs mennä nukkumaan, vaikka ei kyllä vielä kovasti edes väsytä. Pidän pienen meditointi hetken ennenkuin menen sänkyyn, niin uni tulee paremmin. 

Tässä on sitten kesäkuu loppu ja huomenna jo heinäkuu, nopeasti menee aika.

Hyvää yötä ja enkeliunia :)


1 kommentti:

  1. Hämeenkyröläisillä näkyy olevan kotikenttäetu kun hoitoja tulee Frantsilasta. Sitä katsonut R.lta jo usean viikon.Ja nyt säkin siellä..Näettekin viikonloppuna.On sitten vanhatkin tutut koolla. Leppoisia kesäpäiviä hoitajille !! t.Anu

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)