keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Ei aina hyvin

Kuuma ja kostea sää..heti aamusta oli parikymmentä astetta mittarissa. Sitten paistoi - satoi - paistoi - satoi, välillä vettä tuli oikein kaatamalla, mutta ukkosrintama meni meidän ohitse. Kuului vaan jyrinää jostain kaukaa. 

Aamu alkoi terapialla. Mukavat keskustelut oli taas. Nyt sitten tuleekin pidempi tauko, kun on lomat välissä, mutta heinäkuussa nähdään. Lääkäri aika on perjantaina, katsotaan mitä hän sanoo, vieläkö jatketaan kuntoutustukea. Olen tuntenut itseni aika terveeksi, mutta yhtenä päivänä huomasin että en kuitenkaan ole vielä. Näin yhden läheisen henkilön, käveli minua vastaan, eikä edes moikannut, käänsi pään pois. Minä tervehdin kyllä. Kun näin hänen tulevan, tuli aika paniikki olo. Kädet hikosivat ja mietin että mitä sanon, vai sanonko mitään. Kun tilanne oli ohi, hikivesi valui päästä ja olin ihan vapiseva. Silloin nousi taas kaikki vanhat asiat mieleen ja niitä mietiskeli muutaman päivän, ennenkuin olotila  tasaantui. Siitä tänään juteltiin, miten herkästi kaikki vanha tulee takaisin, en ole vielä kuitenkaan tarpeeksi vahva ja tervehtynyt kaikkien asioiden osalta. Mietin että jos menisin vaikka töihin vanhaan ammattiini myyjäksi ja näitä entisen elämäni henkilöitä tulisi sinne, niin en tiedä miten pystyisin olemaan, koska reagoin tuolla tavalla, paniikkiahdistuksella. Ei ole mielen asiat aina niin helppoja hoitaa. 
Tässä välissä tein parit enkelihoidot etänä. Ihan mahtavia hoitoja taas ja sain niin ihania palautteita ihmisiltä, että sillä kiitos määrällä pärjää loppuviikon.

Päivällä tulikin sossun tädit katsomaan Ronjaa, "vuosikatsaus", niinkuin leikkisästi sitä sanon. He juttelevat tytyn kanssa hänen huoneessaan jostain, en tiedä mistä, mutta palaute oli heiltä että "Kaikki on Ronjan kohdalla ihan hyvin". No, sehän on jo nähty, mutta ymmärrän että tekevät tärkeää työtään. Hyvä että sijoitettujen lasten elämää seurataan.

Sitten piti taas miettiä, mitä ruoaksi, sellaista jonka puolisko voi lämmittää illalla. Tämä on nyt jonkinasteinen ongelma, kun lapset lomalla. Talviaikaan laitan aina viideksi illalla ruoan, nyt se pitää laittaa päivällä. No, katsoin mitä jääkaapista löytyisi. Olihan siellä jauhelihaa, pekonia ja perunoita ainakin. Eikun niistä kasaamaan laatikko uuniin ja hyvää tuli, lapset tykkäsivät. Ensin kyllä vähän epäröivät, kun sanoin että on oma keksimäni resepti, katsoivat toisiaan ja maistelivat varovasti. Kumpikin kuitenkin lopulta popsi lautasen tyhjäksi. Helmikin söi yhtäaikaa ja tässä onkin pesut meneillään.
Ensin oli aikomus mennä uimaan ruoan jälkeen, mutta Ronjalla on niin kova kesäflunssa että päätettiin mennä sellaisena päivänä kun kunnolla aurinko paistelee. Eikä hän sitten enää itsekään halunnut, oli aika väsynyt, varmaan sossujen käynninkin takia. Oltiin sitten loppupäivä kotosalla. Välitin vielä muutamia hoitoja, kaksi enkelihoitoa ja  kolme reikihoitoa. Ilta alkoi hämärtää ja Helmiä alettiin huutelemaan kotiin. Hän menee illalla aina jonnekkin kauemmaksi, usein päivät on ihan tässä kotipiirissä, mutta kun vähän hämärtyy, menee omille retkilleen hetkeksi. Mutta tullut aina takaisin. 
Valtaisan upeat usvat oli iltasella, läheisellä pellolla!

Nyt on jo keskiyö ja minä painun pehkuihin. Hyvää Yötä :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)