tiistai 3. kesäkuuta 2014

Sadetta

Plääh..mitäs mä tänään teinkään..

Niin, aamulla menin kampaajalle jo klo 8 !! Mun siis piti nousta tod aikaisin. No, melkein suoraan sängystä sinne kömmin, vähän kuituripsiäni harjailin suoraan, otin lääkkeet ja menoksi. Lapset jäi nukkumaan, Ronjalla oli yövieraskin. Helmikin jäi nukkumaan. Jostain syystä hän eilen oli ulkona yömyöhään ja oli aamulla niin väsynyt ettei noussut kun minä nousin. Yleensä tassuttelee jo viiden aikaan alakertaan puoliskon perässä, mutta nyt oli kuulemma vaan kääntänyt kylkeä meidän sängyn jalkopäässä kun isäntä nousi kahvinkeittoon. Taisi vaikuttaa yölliset ulkoiluretket...

Kotiin tultuani oli tytöt jo heränneet. Olimme sopineet, että menevät tänään Särkänniemeen. Kovin kauniilta ei ilma näyttänyt, mutta eihän se heitä haitannut, sovittu mikä sovittu. Kaverin isä vei heidät sinne päivällä ja puolisko toi sitten poispäin kun tuli töistä. Tosin hän pääsi vasta klo 20, mutta hyvin oli tytöillä aika kulunut.
Kun Ronja oli poissa, meillä olikin todella rauhallinen päivä kaksin, teinipojan kanssa. Hän pelaili omia pelejään ja minä tein omia hommeleitani. Rauhallista ja hiljaista. Ronja on välillä sellanen Pikku Myy, pippurinen ja puhelias. Se juttelu alkaa kun mä saan silmät aamulla auki ja loppuu kun hän menee nukkumaan. Se on hetken aikaa tätä, kohta hänkin on teini-iässä. Ronja on kyllä ihanan avoin vielä, pojalta saa nyhtää asioita ja suuttuu jos liikaa kyselee, "Aina sä kyselet, lopeta jo!" , sellasta se on näiden teinien kanssa. Kaikkea aikansa! 

Pikku mainos tähän väliin, eli olisi ensi viikosta eteenpäin vapaita hoito- tai tulkinta-aikoja. Jos haluat varata hoidon tai tulkinnan, ota yhteyttä kotisivuni kautta, klikkaa tästä Elinan Energiahoidot, pääset suoraan sivulle! 

Jep, eipä tänään enempää, nyt nukkumaan. Huomenna tulee sossut käymään, Ronjaa tapaamaan. Hyvää Yötä ihanaiset! Kiitos kun kävit lukemassa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)