torstai 5. kesäkuuta 2014

Ulkoilua

Voi hyvänen aika miten tää aika aina menee, kun avaat facen ja ajattelet että katsonpa äkkiä mitä kavereille kuuluu, tai onko kukaan varannut hoitoja tai lähettänyt muuta viestiä, niin hupsis, muutama tunti vierähtänyt ihan huomaamatta. Ja pitäähän sähköpostit lukea, sekä kotisivulla käydä katsomassa, onko tullut viestejä jne jne

Tänäänkin tehnyt paljon hoitoja ja ottanut aurinkoakin, joten en nyt ihan koko päivää sentään ole koneella istunut. Parasta oli tässä päivässä taas ne ihanat asiakkaat ja heidän palautteensa. Kaikki olivat todella onnellisia ja kiitollisia saamastaan hoidosta. Ja mulle tietenkin tulee siitä niin hyvä olo sydämeen kun olen kuitenkin parhaani tehnyt, kiitos tuo hyvän mielen, vaikka en hoitoja sen takia teekään, odottaen kiitosta. Teen niitä ihan sen takia että rakastan tätä "työtä", lainausmerkeissä sen takia etten tunne hoitamista työnä vaan se on minulle ilo ja onni. Kun saa ja pystyy auttamaan muita, kädenjälkensä näkee heti. Se on ehdottomasti parasta. 

Meidän "joku" pensas, joka ihan täynnä kukkia. Viime kesänä mulle sanottiin sen nimikin..oli joku pihlaja??, mutta dementia vaivaa, en sitä nyt enää muista.
Ronjakin valvoi vielä äsken, noin puolituntia sitten, yleensä menee nukkumaan viimeistään noin kymmenen aikaan. Annoin hänelle luvan valvoa, kun on kerran loma ja sitkeästi vaan sinnitteli ennenkuin uni voitti. Noo, nukkuupa aamulla pidempään. Huomenna meillä ei olekaan mitään menoa aamusta ja mulla alkaa hoidotkin vasta päiväsaikaan joten voidaan koko porukka nukkua niin pitkään kuin unta riittää. Paitsi tietty puolisko, hän nousee viideltä..mutta ensi viikko hänelläkin lomaa. 
Ronjan kanssa oltiin vielä hetki sitten ulkosalla, Helmikin tietty mukana. 
Olen taas ollut sen verran paljon tässä koneella, että oikean puolen lapaluun kohta on ihan jumissa. Yritin tänään venytellä sitä, mutta ei oikein auttanut..kertokaapa jos tiedätte jonkin hyvän jumppaliikkeen/muun keinon jolla sen saa rentoutettua!

Viikonloppua kohti mennään taas. Huomenna jo perjantai. Niille joilla viimeinen työpäivä ennen lomaa, toivon mukavaa loman aloitusta ja teille muille vaan muuten mukavaa perjantaita. Nyt pehkuihin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)