sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Pikaloma

Aivan ihana päivä oli tuohon noin klo 17-18 asti, sitten alkoi sataa, ihan yhtäkkiä. Vein aamulla kiireesti pyykkejä ulos ja ehtihän ne siellä hienosti kuivaakin. Väsäsin jotain ruoan puolta ja sitten sai ottaa rennosti. Heti aurinkoa ottamaan kun se kerran paistoi. Tehtiin Ronjan kanssa lisäksi jädeannokset, sellaset vaan ihan todella kalorittomat..vanhanajan vaniljaa, marjahilloa, kermavaahtoa ja nompparelleja..namskis että maistui hyvälle ulkona, auringonpaisteessa ja lintujen laulaessa..hiiteen kalorit! Parasta !! KESÄ !!
Lapaluun kohta ja hartia on edelleen kipeänä, tänään hautonut sitä pakastehernepussilla ja laittanut Ojan isännän linimenttiä..hiukan helpotti kipua..mutta nyt taas särkee. Joka näppäimen painallus tuntuu viiltävänä kipuna.. Yöksi otettava Panacod, että saa nukuttua. 

Nyt ollaan siis muutama päivä reissun päällä perheen kanssa, joten EN kirjoittele blogia. Annan kädenkin huilata. Laittelen sitten kuvia kun palataan loppuviikosta. Jos hoitoja haluaa varata, niin yhteydenottoja voi kyllä laitella sähköpostiini, tai kotisivun "ota yhteyttä" välisivun kautta, tai tietenkin facebookin viestillä. Vastailen sitten kun palaillaan. 
Kotisivulla on nyt ihan kiva viikkotarjous ensi viikolle, lähihoidosta, kannattaa käydä katsomassa. Loman alkajaisiksi käydä hemmottelevassa ja rentouttavassa hoidossa.  Klikkaa tästä -> Elinan Energiahoidot. 

                                  Hyvää Yötä rakkaat. Kuullaan loppuviikosta !! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)