sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Kipuilua

Eipä auttanut lämpö kipuiluun, oikeastaan pahensi. Voiskohan siellä olla joku tulehdus ??(kts.eilinen postaus) On niin hitokseen kipeä ja särkee. Olen yrittänyt tänään olla rauhassa etten oikealla kädellä paljon tekisi, mutta kun on oikea kätinen niin aina väkisin sitä vaan aloittaa kaikki työt sillä, ihan huomaamatta. Mä olen niin allerginen kaikille lääkkeille, etten voi ottaa mitään tulehduslääkettä jota apteekista saa, enkä voi käyttää mitään lihasvoiteitakaan, kaikissa on aineita joille yliherkkä, ainoa särkylääke jota voin ottaa on Panadol ja siitä ei nyt ollut mitään hyötyä. Reikillä lievitin vähän kipuoireita, että voin jotain tehdä, paljon parempi vaihtoehto kuin särkylääkkeet. Pitää nyt seurailla sitä..

Tämän allaolevan ajatelman löysin netistä. On mun mielestä ihanimpia mitä vähään aikaan olen löytänyt. Yksinkertainen, mutta kaunis. Mun mielestä tarkoittaa niitä kauneimpia ääniä jotka ovat siellä omassa sydämessä, ilon, rakkauden, onnen jne ääniä ja kuinka niitä pitää pysähtyä, hiljentyä kuuntelemaan. Oletko samaa mieltä? Vai tuliko sinulle joku muu tunne tästä?
Millainen ilma teillä on ollut? Facessa kun luin päivityksiä, huomasin että pohjoisemmassa ollut oikein hellettä! Meillä Hämeenkyrössä paisteli aamusta ja minähän heti laitoin pyykkiä koneellisen pyörimään. Kun sain ne ulos narulle, alkoi nousta tummia pilviä, eikä mennyt kauaa kun alkoi sataa. Ei kun pyykit sisälle, ajattelin että vien ulos kun sade menee ohi, mutta eipä se mennyt, koko päivän sadellut, vähän väliä. Vasta iltasella aurinko paistoi ihan hetken aikaa. Lämmintä oli siinä parikymmentä, joten ei mitään helleilmaa. Ei tyttökään kinunnut kertaakaan uimaan, sen verran viileämpää kuitenkin. Odottaa kovasti jo Tropiclandiaan menoa, sitten ei ole väliä millaiset ilmat on, kun ollaan kylpylässä. 
Kyllä sitä itsekin odottaa, pääsee välillä tästä kotikuviosta pois. Vaikka tykkäänkin olla kotona, on mukava välillä käydä jossain ja varsinkin perheen kanssa yhdessä. Ihan parasta!
Voi ei..nyt alkaa taas niin kovasti särkemään lapaluun kohtaa..tässä samalla yritän venytellä ja vanutella kättä, että voisi vielä kirjoittaa..mutta on varmaan pakko lopetella nyt, että pystyy nukkumaan..on tää nyt kurja vaiva..mutta ei voi mitään! 

Hyvää Yötä, nuku hyvin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)