sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Lääkäriin?

Suloinen sunnuntai! On vaan pakko toistaa itseään, että taas oli kaunis aurinkoinen päivä, tosin ei todellakaan kesäisen lämmin, no ehkä tuossa ihan keskipäivällä tarkeni topilla, mutta muuten ei. 
Aika hyvin tänään kyllä lepäilty ja vaan oltu, jotain mies pihassa puuhasteli ja minä välitin muutaman hoidon, siinä se tämän päivän anti. Kinkkupastaa ruoaksi, helppoa, hyvää ja edullista.
Helmi-herran kanssa oltiin yhdessä iltasella kuvauslenkillä, kuvailtiin kukkia jne., ihan vaan meidän tontin ympärillä. Kulkee perässä kiltisti ja maukuu, on niin ihana !! Tässä todella tarkkana, naapurin koiraa ulkoilutettiin.
Otin kuvan amppelista jonka eilen ostin. Eikö olekin kaunis? Lilan väriset pienet kukat. Nimestä ei tietoa! Ainakin puutarhalla sanoivat, että kestää sateet ja tuulet, mutta mullehan voi sanoa mitä vaan kun en niistä mitään tiedä :) 
Huomenna mulla onkin vapaapäivä, puoliskolla oli vain viikko lomaa joten menee töihin. Pitää loput sitten heinäkuulla. Mä taidan käydä aamusta lääkärissä, näyttämässä tuota oikean lapaluun kohtaa. Se meni eilen ihan tunnottomaksi yläosasta ja särkee vaan koko ajan, ihan kuin siellä olisi tuli, sellanen särky, eikä Panadol enää auta yhtään. Hiukan lievittää reikihoito kipua, mutta itse vaivaa ei paranna, eli siellä on joku tulehdus joka pitää hoitaa lääkkeillä tai kortisonipiikillä, katsotaan mitä lekuri sanoo. Ajattelin mennä arvauskeskukseen, olen tämän vuoden maksut jo hoitanut joten pääsen ilmaiseksi. Sinne pitäisi periaatteessa aina soittaa etukäteen ennenkuin menee akuutille, mutta en mä aio soitella, meen odottelemaan vaan jonon päähän, lapset pärjää kyllä kotosalla. Viimeksi puolisko meni samanlailla, suoraan luukulle vaan, joutu kyllä odotteleen pari tuntia, mutta pääsi kummiskin lääkäriin. 

Huhhei..pakko on lopetella, särky yltyy taas kun näpyttelen...toivottavasti saisin huomenna jotain apuja tähän.

Mukavaa uutta viikkoa, hyvää lomaa sinulle jolle se alkaa ja kauniita unia kaikille, sitten kun niiden aika on.

Täysikuu, eilen kuvattu, vähän huono kuva, kun jouduin vaalentamaan, mutta näkyipäs meilläkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)