sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Sataa, sataa ropisee..

Voi ei..illalla alkoi nousta kuume..nyt 37.8. Kurkku on vähän kipeä, mutta ei muuta tukkoisuutta onneksi. Lämmintä juotavaa ja reikihoitoa itselle, toivottavasti menee pian ohi. Ehkä mä sain sit kuitenkin hiukan kylmää siellä mökkirannassa, vaikka tuntui että oli pukeutunut kunnolla. 

Käykäähän katsomassa viikkotarjoukset Elinan Energiahoidot sivulla !

SAA käydä tykkäämässä myös uudesta face sivustani Enkeliviestit !
Hämeenkyrössä satanut melkein koko päivän. Aamulla oli pikkasen aikaa selkeätä, mutta se kesti vain hetken. Välillä tuli oikein kaatamalla. Positiivista se, ettei tarvitse kukkia kastella ja puolisko tykkää kun on vähän viileämpää, nurmikko ei kasva niin nopeasti. Naapurin pappakaan ei ole nyt ajellut omaa nurmikkoaan, yleensä ajaa sen joka päivä. Tosin en tiedä onko kotosallakaan, kun ei ole yhtään näkynyt. 

Helmi on vaan käväissyt pihalla, pissalla ja sitten heti takaisin sisälle. Turkki on mukavan märkä kun tulee sisälle ja ne märät tassujen jäljet kulkee ympäri huushollin. Onneksi en ole mikään himosiivooja, ei tarvii olla joka paikka putiputs. 
Lapsetkin ovat jotenki kummasti viihtyneet kotosalla, no poika kävi vähän mopoilemassa, mutta tuli aikas pian takaisin kun kastui ihan läpimäräksi. Vähän kyllä kurjaa nää jatkuvat sateet, mutta eiköhän se kunnon kesäkin vielä sieltä tule. Näin uskotaan!
Päätä alkaa vähän särkeä, taidan mennä peiton alle. Kauniita unia sinulle, sitten kun niiden aika on :) 

Mukavaa uutta viikkoa, lomalaisille hyvää lomaa ja muille iloa työviikkoon!
Huomiseen :) 

1 kommentti:

  1. Mukavaa uutta viikkoa myös sinulle ja hyvää kesän jatkoa muutenkin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)