lauantai 14. kesäkuuta 2014

Aurinkoa

Voi vitsi miten ihana auringonpaiste tänään on ollut, ei hellettä, mutta juuri sopiva ulkoilupäivä. Kävin ostamassa kesäkukkia, muutama amppeli ja parvekelaatikoihin myös. Ei mitään tietoa minkä nimisiä kukat ovat, puutarhuri vaan ehdotteli jotain kun sanoin että tulee aurinkoon tai varjoon. Voi kun nyt muistaisin taas niitä kastella, että olisivat kukkeina edes juhannuksen yli. Yleensä mä aina tapan kaikki kukat. Viime kesänä ostin takapihan ritilöihin köynnöskukkaa, en tiedä mikä meni vikaan, istutin ne maahan, muutama lehti niihin tuli. Tänä kesänä ne olivat pelkkiä kuivia oksia, revin kaikki irti ja heitin kompostiin. Myrkyttelin myös pihakivetyksen rikkaheinät, nyt pihassa haisee voimakkaasti etikalle :) Enää en istuttele mitään kukkasia maahan, vain ruukkuihin ja amppeleihin.

Tämä kuva viime kesältä..nyt en ottanut enää tätä samaa. Kukkaset tippuivat maahan ja niitä oli pitkin pihaa, vaikka onkin muuten todella kaunis. Piti varmistaa puutarhalla, että kukat joita ostin eivät tipu, eikä niitä tarvitse nyppiä tai leikkailla, siis mahdollisimman helppohoitoisia.
Muutaman energiahoidon tein siinä välissä. Yhden haukulle joka on todella sairas ja sitten pari Skype hoitoa. Se on ihan mukavaa, vaikka en kameraa omistakaan. Kuulee kuitenkin äänet ja voi siinä samalla antaa heti palautteen hoidosta. Upeeta että on tollasia kanavia keksitty! Ei maksa mitään!

Ai niin, en vielä kertonutkaan että teinipoika pääsi torstaina kevarikortin kirjallisista eka yrittämällä läpi ja perjantaina tuli tieto, että on päässyt opiskelemaan sinne minne ensisijaisesti hakikin. Pisteet menivät reilusti yli. Sinne pääsi 11 pisteellä ja pojalla oli 33 pistettä. 95 oli hakenut ja 72 otettiin. Kyllä pitää olla ylpeä pojastaan!
Uuuuuhhh..nyt alkaa särkemään taas selästä lavan kohtaa niiiin kamalasti, että on lopetettava kirjoittelu, tulee aina kun kirjoittelen, tai laitan tiskiä koneeseen, tai imuroin tms. Pakko varmaan käydä maanantaina näyttämässä lääkärillä, kun ei nyt tunnu paranevan lainkaan.

Hyvää Yötä rakkaat ja mukavaa viikonlopun jatkoa :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)