sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Täysikuu

Jostain syystä kuvatiedostoni meni lopuksi tilttiin, laittelen tähän nimpparisankarien nimet:
                                                    Onnittelut
                                              Hermanni ja HerkkoLauantain postaus, vaikka ehtikin mennä minuutin yli puolenyön, ennenkuin ehdin julkaista, automaattisesti ohjelma laittoi sunnuntain päiväyksen.

Super-kuu tänään. Ollut niin pilvinen päivä ja vähän satelikin, pelkäsin jo ettei näyttäytyisikään, mutta tulihan se esiin vihdoin.
Vanhempi poikani tuli kotiin viikonlopuksi ja vihdoin sain läppärin kuntoon, hän on ammattilainen tällä alalla. Jotain päivityksiä ja mitä hän sinne teki, poisteli tiedostoja yms., mutta mitään mun tallentamaa ei onneksi tarvinnut hävitellä. Nyt taas siis pelittää.
Upeeta! 

Teinipoika puolestaan lähti kavereiden luo peli-iltaan. Olen kertonutkin että heillä on näitä aina silloin tällöin, viisi poikaa pelaa pleikkareilla ja tietsikoilla illalla klo 18 alkaen, koko yön ja vielä seuraavan päivänkin. Meilläkin olivat kerran. Oma telkkari piti ottaa mukaan taas joten velipoika kuskasi sen autolla. Yhteistyötä veljesten kesken :) 

Lähdettiin vielä illalla kolmestaan ajelemaan kotiseutu kierrosta, Ronja, puolisko ja minä. Tyttö katseli aluksi innoissaan maisemia, annoin hänen istua etupenkillä jotta näkee paremmin, mutta alkoi sitten yhdessä vaiheessa väsyä ja nukahti autoon. Otin muutamia maisema kuvia, laitan ne tähän teillekkin ihailtavaksi.
Tämän enempää ei tänään. Huomiseen :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)