maanantai 14. heinäkuuta 2014

Uusi viikko

Mukavaa uutta kesäviikkoa sinulle :) 

Mulla oli ihana aamu tänään, rauhallinen. Tyttö sitten lopulta lähti kaverin kanssa Särkänniemeen, tai siis kaverin ja hänen mummunsa kanssa. Lähtivät jo aamusta ja kun teinipoika nukkuu aina iltapäivään asti, mulla oli aamu aikaa rauhoittua. Paitsi, ruokakaupassa oli pakko käydä. Siitä mä en tykkää yhtään! Mites sinä, onko sun mielestä mukavaa? 
Yleensähän pidän maanantait vapaana, mutta nyt iltapäivällä lähdin HOK.een tekemään hoitoja. Siellä on nyt aika vilinää ja vipinää, kun on paljon lomalaisia ja pari kurssiakin menossa. Naiset haluavat siinä loman ohessa erilaisia hoitoja ja niitähän sitten tarjotaan heille. Kivaahan se on! Mutta nyt kyllä aikas väsynyt, väsynyt mutta onnellinen, näin voisi sanoa. Huomenna jatketaan siellä, erilaisten hoitojen merkeissä :) Tehdään nyt kun töitä on, sitten taas välillä on ihan hiljaista, silloin levätään ja ladataan akkuja.
Kovia ukkosmyrskyjä odoteltiin tännepäin, mutta eipä niitä ole näkynyt. Päivällä hiukan jossain kaukana jyrähteli ja vettä satoi kyllä kaatamalla, mutta tätä hiostavaa tunnetta se ei poistanut. Iho on ihan nahkea, vaikka mittarissa "vain" +23. Ihana oli silti käydä saunassa, on tää suomalainen tapa niin hullulta tuntuvaa. Vaikka ois kuinka nihkeä ilma, niin saunaan pitää päästä vielä hikoileen :) 
Hohhoijaa..kyllä alkaa niin haukotuttamaan, että suupielet kohta repeävät. Mentävä tutumaan omaan petiin, ei muu nyt auta, vaikka kuinka haluais kirjoitella. Palataan huomenissa asiaan.

Hyvää Yötä. Ronjan ihku piirustus minusta! On teipattuna hoitohuoneeni kaapin ovessa :) 
Taiteilijan lahjoja tytöllä, niinkuin äidilläänkin, hän piirtää myös ihmisiä, ihan näköiskuvia.


1 kommentti:

  1. Kyllä on ikäisekseen hyvä piirtämään , aivan on näköinen-:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)