torstai 17. heinäkuuta 2014

Energiaa ja energiaa

Hohhoi ja ohhoh..mä vaan täällä aina huokailen yömyöhään, kun muut jo nukkuvat.
No, pitkä päivä taas takana, aamusella lähdin kauppaan ja sen jälkeen hoitoja klo 19.30 asti. Ihanaahan se on! Nyt vaan on taas sellanen "kaikkensa antanut" olotila. Oli aivan upeita asiakkaita, ihan nirvanassa kuumakivihoidossa, kiittelivät kyllä kovasti. Karuna reikiä välitin myös lähihoitona, se oli aivan upea tunne itsellekkin, leijuin jossain sfääreissä kun reikienergiat virtasivat. Kaikki lukijat eivät varmaan näihin usko, mutta se on todella upeaa ja rauhoittavaa, myös hoitajalle. 

Huomiselle en ole ottanut yhtään hoitovarausta, pyhitän sen tilatuille tulkinnoille. Saan taas olla rakkaiden enkeleideni kanssa yhteyksissä. 
Tyttö menee kaverin synttäreille iltapäivällä, joten hetken saa hengähdystaukoa hänen ideoistaan. On niin energinen pakkaus, että välillä mummilla menee pasmat sekaisin, kun ideoita satelee. Useimmiten kyllä hyviä sellaisia. Voi jestas miten hienon kortinkin teki kaverille, en viitsi siitä vielä enempää kertoa, mutta ihmettelin vaan mistä noita juttuja putkahtelee :) 

Kauppareissulla poikettiin tytyn kanssa pikaisesti kirjastossa, olin sieltä varannut muutaman kirjan, pari enkelirunoteosta ja sitten "Taivaaseen ja takaisin". Luin tästä kirjasta esittelyn ja tuntui niin mielenkiintoiselta, että varasin sen kaukolainauksena, eli tuli Tampereelta. Kuulemma todella suosittu kirja ollut, kertoi kirjaston-setä. 
Nyt meen kyllä sänkyyn, ehdin lueskelemaan hetken, ennenkuin uni saavuttaa. Ihanaa perjantaita sinulle ja läheisillesi, sekä mukavaa viikonloppua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)