keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Keskellä viikkoa

Mitäs kirjoittelis? En ole vähään aikaan ehtinyt runojen kirjoitteluun lainkaan syventyä, ei ole tullut nyt sellasta fiilistä, inspistä siihen. Välillä niitä tulee oikein monta yhteen syssyyn, mutta sitten taas välillä ei mitään. Kait se on sitä luovuutta sitten. 

Tänään on ollut vähän lepposampi päivä hoitojen suhteen, ja ihaninta oli se, että sain hoidella kahta lemmikkiä, koiran ja kissan, eri perheissä tosin. On niin upeeta huomata miten hienosti eläimet tuntevat energiat, ihan erilailla kuin ihmiset. Toivottavasti nyt saivat apuja. Huomenna pitääkin herätä vähän aikaisemmin, että ehtii kauppaan ennenkuin asiakas tulee, kaksi kuumakivihoitoa peräkkäin. Tunti välissä, että ehtii kaiken pestä ja desinfioida ja sitten toinen. Siinä se meneekin melkein koko päivä, kun yksi hoito kestää kaksi tuntia, mutta on se niin mukavaakin. No, on sitten vielä pari välitystäkin, aamulla aikaisin ja illalla myöhemmin. 
Tyttö tuossa näytti vielä valvovan, oli lukenut kirjaa jonka lainasimme kirjastosta. On kuulemma niin hyvä ettei pysty jättämään kesken. Nimeä en kyllä muista..
Kävi äsken alakerrassa juomassa, kehotin että menisi jo nukkumaan ja niin hän lupasi. Helmi juoksi perässä yläkertaan, meni Ronjan huoneeseen. Nukkuu nykyään välillä sielläkin huoneessa, tytyn vieressä. Poikakin vielä kuuluu pelailevan pleikkarilla kavereiden kanssa, siis netissä, mutta kuulen kun juttelee ja nauraa välillä. Kuulokkeet korvilla, niin ei itse huomaa kuinka lujaa puhuu. Olen antanut nyt valvoa kun on loma, katsotaan miten käy taas sitten kun koulu alkaa, mutta onneksi siihen on vielä kuukausi aikaa. Niin, pojalla alkaa viikkoa aiemmin kuin peruskoulut, kun menee ammattikouluun. Olikohan jo 5.8 alkamispäivä. Mutta päättyykin sitten viikkoa aiemmin keväällä. 
En ole viitsinyt olla ankara noista nukkumaanmeno ajoista tässä kesällä. On niin hienoa kun poikakin vielä viihtyy iltoja kotosalla ja pelailee kavereiden kanssa, eikä hihhuloi kylillä kaljapullo kourassa. Sekin voisi olla jo mahdollista, täyttää maanantaina 16 vuotta. Sen takia tuo valvominen ei ole mitenkään niin paha rike teiniltä. Kun antaa vähän vapauksia ja antaa itse päättää, niin viihtyy paremmin kotosalla. Mutta jos koko ajan pitää ohjakset tiukalla, eikä yhtään hellitä, ne harrastukset haetaan kyliltä. Sanon tämän kokemuksen syvällä rintaäänellä. Nyt vaan häntä harmitti, kun kevarikortin inssiajo menee loppukuuhun. Kirjalliset ja ajotunnit on ohi, inssiä vaan vailla. Mutta ne ovat kuulemma kaikki heinäkuun lomalla, ihmeellistä sekin! Ei onnistuisi muissa ammateissa (paitsi opet) että kaikki yhtäaikaa poissa, vaikka toimintaa on autokouluissa koko kesän. Isot rahat maksat ensin kortista ja sitten joudut vielä odottelemaan että sen saisit. Ei oo ihan taas tätäkään asiaa ajateltu loppuun asti. 

Ei mutta, taas kello jo puolessa yössä. Nyt äkkiä nukkumaan, jotta jaksaa aamulla nousta ajoissa. Hyviä öitä rakkaat, nukkukaa hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)