maanantai 21. heinäkuuta 2014

Kiireitä

Rakas päiväkirjani! (huom. luin taas Aku Ankkaa sairaalassa :) 

Niin tässä ollaan yömyöhään, kun aamupäivä meni ruokakaupoilla ja poikaa kevari-inssistä odottaessa - hän sai kortin -  iltapäivä kului sairaalassa ja loppuilta puhelimessa, tuttavat soittavat, ihan kivaa se on kun muistetaan. Puolisko on nyt siirretty osastolle, mutta oli kuumeessa, ilmeisesti johtuu niistä kaikista ruhjeista ja vammoista joita hänellä on, keho reagoi niihin tällä tavalla. Sai antibioottia suoneen ja suun kautta panacodia, hän ei yleensä käytä lääkkeitä, niin nehän väsyttää, nukahteli vähän väliä. Ylös ei ole vielä saanut nousta, hoitaja nosti eka kerran istumaan, mutta oli se aika vaikeaa, kun oikealla kädellä ei pysty yhtään tukemaan ja selkääkin pitäisi vähän varoa ja koko kroppa kipeänä ja ne kaikki letkut. Munuaiset ei vielä toimi kunnolla ja maksan toimintaakin seurataan kokeilla. Hän jaksoi istua vain ihan lyhyen hetken ja sitten takaisin selälleen. Voi tulla kyllä pitkä toipuminen, kun ei ole ihan pikkupojasta enää kyse. Sanoinkin että varmaan paikallislehdessä on tiistaina ilmoitus, että "keski-ikäinen mies moottoripyörällä"...hän nimittäin täyttää tänä vuonna viisikymmentä, on kiva vähän kiusata siitä :) Niin, siis tänään jo vähän naurettiinkin..

Hauska juttu oli sekin, että samaan huoneeseen oli tänään tuotu vanhempi mies Hämeenkyröstä..ettekä ikinä voisi kuvitella kuka hän on..sen naisen isä joka juoksi talostaan ulos kolaripaikalle, hälytti ambulanssin ja soitti mulle :) Sattumiahan ei elämässä ole, vaan jokin tarkoitus tälläkin asialla on, en vaan vielä tiedä mikä, mutta kyllä se selviää myöhemmin. 
Huonompi asia on se, että nyt saan olla sitten sydän syrjällään pojan takia, äsken tuli vasta kotiin, en pysty mennä nukkumaan ennenkuin tiedän että on tullut ehjänä kotiin. Hän laittoi kyllä ihan kiltisti kaikki varusteet päälleen, takin ja housut ja tietysti kypärän. Pidin siitä eilen hänelle "pienen" luennon ja näytin isänsä takin, joka on ihan riekaleina, mutta kaikki takin sisällä olevat suojat ovat ehjiä. Eli sekin yksi pelastava osa tätä koko juttua.

Tänään ei taas muuta asiaa olekaan, kun nyt elämä ja ajatukset pyörivät hetken Taysin ja Hämeenkyrön välillä. Näin hieno suihkulähde on sairaalan edessä.
Hyvää Yötä ja kauniita unia sinulle.

4 kommenttia:

 1. Etkö julkaise kommentteja? Vai onko jotain häikkää , näyttää että kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anonyymi. Julkaisen kyllä, mutta kaikki tulevat aina tarkistettavaksi ensin, roskapostin takia :) <3 Elina :)

   Poista
 2. Valoa, Enkeleitä ja Rakkautta koko teidän perheelle <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)