tiistai 22. heinäkuuta 2014

Aamu on tulossa

Yön valtakunta on jo hereillä, kello niin paljon taas.
Kävin vilkaisemassa facessa kavereiden päivityksiä ja sitten tänne postailemaan. 

Muutaman tunnin tein tulkintoja ja välitys hoitoja tuossa iltasella. Oli niiiiin energiaa antavaa olla enkeleideni kanssa yhteyksissä ja leijua jossain korkeissa sfääreissä, meditatiivisessa tilassa, johon ei muiden äänet kuulu :)
Aloitin aamun terapiassa. Nyt terapeutin loma loppui ja aloitamme taas viikoittaiset käynnit. Nyt se osui juuri nappiin, oli niin paljon asiaa purettavana. Minä kun en ole mikään hiljaisin ihminen, puhuin koko se kolmen vartin ajan. Aika meni hujauksessa. Tänään nimittäin tuli uusia murheita. Huumeaddikti tyttäreni ilmoitti olevansa taas psyk.sairaalassa, ja kun pääsee sieltä pois, menee naimisiin. Edellinen liitto kesti kolme kuukautta! Huhhei! Tiedän tämänkin "miehen", lainausmerkeissä sen takia että voiko sellaista edes mieheksi sanoa. Vuosia ollut huume- ja sekakäyttäjä. Oli joskus tyttäreni kanssa samassa asuntolassa ja tapasivat siellä. Joskus soitellut mullekkin ja pyydellyt rahaa itelleen, aivan sekaisin, ei meinannut saada selvää puheesta, luuli soittavansa äidilleen. Kerran kun tytär oli myös sairaalassa, tämä laittoi mulle rahanpyyntö viestin, tyttäreni nimissä, omasta puhelimestaan. Pyysi laittamaan omalle tililleen, niin sekaisin oli, että oikeesti luuli mun uskovan että tytär siellä tekstailee..tämähän avioliitto tästä vielä puuttuikin..yritin kyllä tyttärelle jutella, mutta eihän se auta. Olen vaan suruissani, kun tällaiset asiat vievät häntä yhä syvemmälle huumeviidakkoon. Enkeleitä rukoilen joka ilta hänelle, samoin kuin kaikille muillekkin lapsilleni. 
Mutta ihanaakin tapahtui! Puolisko oli tänään saanut käydä suihkussa, tosin autettuna. Vielä ei saa poistua huoneesta, eikä turhia sängystä nousuja, vaan pitää suurimmaksi osaksi makoilla, koska on vaara vielä että maksa alkaisi uudelleen vuotaa jos kovasti rasittaa. Mutta sentään pääsi pesulle, sekin piristää. Oli silti väsyneen oloinen kun soittelin. Kuumetta nyt toista päivää, melkein 39 astetta ja antibiootti menee tippana koko ajan. Aamulla kun soittelin lääkärille, hän sanoi että nyt tutkitaan juuri mistä kuume johtuisi. Puolisko kertoi, että siellä oli tullut tänään laput, että sairaalassa on parhaillaan sairaalabakteeria (oliko joku MRS tms., en muista!) ja jokaiselta otetaan kolmen päivän ajan testit, näin varmistetaan onko se tarttunut vaiko ei. Suusta ja nenästä tikuilla näytteet. Enkeleille ilmoitin ettei sitten meidän isännälle sitäkin, kiitos. Eilen he jäivät sinne miehen vierelle, kun pyysin että auttavat häntä parantumaan.
Meidän piti mennä miehen kanssa tällä viikolla paikalliseen kesäteatteriin, mutta se nyt jää, viimeiset näytökset menossa. Samoin meidät on kutsuttu kaksiin rippijuhliin ensi viikonloppuna, mutta peruutin meidän menon niihinkin, ja ymmärsivät kyllä oikein hyvin. En tykkää yksin mennä, kun ei ole nyt oikein juhlatuulella. Toisen kerran!

Lasten kanssa ajeltiin shoppailemassa Ylöjärven Elossa, poika ajeli sinne kevarillaan ja me naiset mentiin autolla. Poika löysi repun itelleen, edellinen olikin jo neljä vuotta vanha. Samoin löydettiin hänelle t-paitoja ja pitkähihaisia paitoja ja pari hupparia. Kaikki on käyneet pieniksi, kun mies kasvaa kohisten. Ronjalla oli kaveri mukana, sillain on aina parempi, saavat kahdestaan käydä kaikki kaupat läpi. Olikin löytänyt pari kivaa puseroa, toinen neule ja sitten farkkupaitiksen. Ja tietystihän huulikiiltoa piti ostaa, niitä on vasta muutama kymmenen hyllyssä :) Piristi kyllä kummasti kun kaupoilla kierteli. Emme käyneet sairaalassa kun puolisko oli niin väsynyt, menemme taas huomenna. Tuossa äsken tekstailtiin hyvän yön toivotukset ja suukot.
No niin, nyt lopettelen, muuten tulee niin pitkä postaus, ettei kukaan jaksa lukea!
Kirjoitusta tulee yhtä paljon kuin puhetta :) 

Hyvää Yötä ja kuullaan huomenissa!

4 kommenttia:

 1. <3 jaksamista sinulle.että hartiasi,jalkasi ja sydämesi olisi vahvat. Enkeleitä. <3 -Ulla -

  VastaaPoista
 2. Oi, luin nyt ensi kertaa tyttärestäsi, surullista, todella surullista , Sinulla on onneksi enkelit ystävänä ja tukena ja me kaikki "nettiystävät", henkinen voimahali sinulle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marjukka. Kiitos <3 Olen aiemminkin postaillut tästä asiasta, silloin aluksi kun itselläkin oli vaikea vaihe masennuksessa. Postaus on "suosituimmat postaukset" listassa, otsikko "raskaita muistoja" <3 Elina :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)