perjantai 25. heinäkuuta 2014

On ilo

Ihan mukava kesäpäivä ollut tämä perjantai :) 

Yksi mun muruista, Mira, täyttää tänään 34 vuotta! Onnea hänelle :) 

Viime yönä sain paremmin nukutuksi, väsymys jo painoikin aikalailla. 
Puoliskolla oli taas iltapäivällä 39 kuumetta (5.päivä), oli todella väsynyt ja kertoi että joka paikkaa särkee, kun ei pysty kunnolla syömäänkään, saa edelleen vaan keittoja ja sanoi että nyt ne alkaa tulla jo ulos korvistakin. En yhtään ihmettele. Tänäänkin jotain juusto-parsa keittoa joka laitettu ihan soseeksi. Kyllä iso mies, joka tykkää piffeistä, perunasta ja leivästä, varmaan on jo kyllästynytkin, kun ei saa "kunnon ruokaa". Aamuisin saanut jotain kiisseliä ja kahvia. Kun siihen lisätään vielä korkea kuume, niin ei yhtään maistu. Mutta kaippa lääkärit tietävät koska voi kiinteämpää ruokaa alkaa syömään. 

Ilon asioita ovat ne, että aamukierroksella lääkäri oli sanonut että tulehdusarvot ja munuaisarvot ovat vielä korkealla, mutta matalammalla kuin edellisenä päivänä, eli laskusuunnassa. Hänelle oli, iltapäivällä mitatun korkean kuumeen takia, vaihdettu uusi antibiootti tiputukseen ja nyt kun yöhoitaja oli kymmenen aikaan käynyt mittaamassa, sitä oli enää 36.9 !! Ihanaa :) Jospa ne uudet lääkkeet nyt auttavat tulehdukseen, eikä kuume enää nousisi korkealle. Hän oli itsekin todella onnellinen siitä, laittoi mulle heti viestin, kun ei voinut enää soitella, huonekaveri nukkui jo. Tänään ei käyty katsomassa häntä, kun vanhempi poika meni sinne, asuu Tampereella, on lyhyt matka. 
Kaupassa käynnin ja ruoan laiton jälkeen mulla oli vielä jotenkin paljon energiaa jäljellä. Ajattelin että pikkasen siivoilen paikkoja ja pesen pyykkiä, kun ne nyt kuivaa nopsasti ulkona. Asia johti toiseen, ja kohta huomasin että olin vienyt kaikki matot ja petivaatteet ulos ja pesin lattioita. Poika tomutteli matot telineellä ja Ronja pyyhki pölyjä, tehtiin yhteistyötä. Sitten kun saatiin siivottua kello oli jo puoli yhdeksän. Laitettiin sauna lämpiämään ja nautittiin puhtaasta kodista. :) Mulla on pari eteisen mattoa vielä pesemättä, en laittanut niitä lainkaan lattiaan. En tiedä viitsinkö pestä lainkaan, ovat jo niin vanhojakin, että reunat alkaa repsottamaan, voi olla että katselen uudet, edulliset.

Poika kävi vielä ilta-ajelulla kavereiden kanssa, mä en osaa mennä nukkumaan ennenkuin hän kotiutuu. Nyt kuului tulevan pihaan, joten taidan painua pehkuihin, Ronjan viereen. Hän on nyt nukkunut mun vieressä, kun jostain syystä häntä vähän pelottaa tämä tilanne. Kaippa sekin asia siitä rauhoittuu ja normalisoituu kun mies palaa kotiin. 
Hyvää Yötä ihanaiset :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)