torstai 31. heinäkuuta 2014

Elämää


Hohhoi..ollut jotenkin raskas päivä, vaikka ilma mitä ihanin, kun lämmöt laskivat ja on satanut välillä. Mutta puolisko on vähän maissa nyt, odotti tietty kotiinpääsyä kun sitä jo lupailtiin. Tänään kävi viipalekuvauksessa, kun se kuume ei vaan ota laskeakseen, löydettiin maksan läheltä joku nestekertymä, en tiedä sen enempää. Huomiseen aamuun taas odotellaan, että mitä lääkäri siitä sanoo, onko sellainen joka paranee itsekseen, vaiko iso joka pitää operoida. Enkeleiltä rukoilin että olisi tuo ensimmäinen vaihtoehto. 

Meidän piti tänään mennä katsomaan häntä, mutta sitten naapurit soittelivat ja kysyivät voisivatko he mennä, kun olivat menossa muutenkin asioille Tampereelle. No, eihän siinä mitään ja puoliskokin oli tykännyt kovasti kun olivat käyneet. Huomenna sitten meidän vuoro ajella sinne. Lähetin hänen kahdelle serkulleen viestillä suoran numeron potilaspuhelimeen, koska ei saa vieläkään pitää kännyä huoneessa päällä, huonekaverilla jokin laite joka häiriintyy kännykkästä. Mutta tulipa sitten puoliskolle vähän kävelyä, kun joka kerta soittaessaan minulle, meni päiväsaliin. Sanoi kyllä että kuume vie aika lailla voimat, ei oikein jaksaisi istuakaan, sitähän on ollut nyt koko ajan joten ymmärrän. Tulehdusarvotkin vielä yli 90..lauantaina tulee kaksi viikkoa kolarista, niin ei ihme vaikka on vähän jo kyllästynyt olemaan sairaalassa ja miehet varsinkin, kun on tottunut aina jotain puuhastelemaan. Katotaan nyt ja toivotaan parasta :)
Tulkintoja ja hoitoja ollut tänään välitettävänä ihan mukavasti, niistä saa niin paljon itsellekkin, että oikein mielelläni teen "töitä". Vähän piristää omaa mieltä, saa uutta energiaa, eikä koko aikaa ajattele sitä sairaalassa makaavaa aviomiestä. Toinen on sitten face, josta saa toisenlaista voimaa, siellä on kaikki ystikset ja kaverit joiden kanssa voi jutella ihan kaikesta, helpottaa kummasti. Ja tietysti lasten kanssa puuhastelu, tai eihän pojan kanssa nyt enää mitään puuhastella, mutta se on sitten erilaista olemista kuin esim. Ronjan kanssa.

Iltasella Ronja lähtikin vielä kaverin kanssa toistamiseen uimaan ja poika ajelemaan kevareilla kavereiden kanssa. Minä sitten yksinäni mietiskelin että alkaiskos paistamaan iltaruoaksi lättyjä lapsille. No, ei ole enää niin kuuma, joten tuumasta toimeen. Ronja tuli ensin kotiin ja hänen kanssaan juteltiin illan juttuja ja syötiin lättyjä. Poika tuli ihan vasta äskettäin, lätyt maistuivat hänellekkin, mansikoiden kera, vei omaan huoneeseensa lautasellisen. Helmikin kiipesi äsken portaat ylös, meni varmaan Ronjan viereen nukkumaan, eli meidän makkariin, Ronja on nyt taas mun vieressä nukkumassa. Aamulla oli ihana kun heräsin joskus viiden aikaan, Helmi-herra nukkui Ronjan toisen jalan päällä oikein pitkänä, ajattelin ensin että otan siitä kuvan, mutta koska olisivat varmasti siihen heränneet, jätin ottamatta ja nukahdin takaisin. 

Kiitos kun jaksoit lukea! Eipä tänään kummempia, ulkona kuuluu satavan, joten mukava mennä nukkumaan sateen ropistessa kattoon. Hyvää Yötä ja enkeleitä uniisi :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)