sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Kuvaton

Potkupalloa!! onneksi se nyt loppuu. Multa jäi pieni illan rauhoittumishetki nyt väliin, kun noi miehenpuolikkaat yrittää neuvoa pelaajia ruudun toiselta puolelta, ja joka maalille pitää hihkua, siitähän tulee ääntä.. Ajattelin et odottelen kun ne menevät nukkumaan, mutta peli vaan jatkuu..jatkuu..

Jostain syystä tuo mun kuvatiedosto ei nyt anna kuvia tänne blogiin, joten kirjoittelen ilman kuvia. Luulen et vika on bloggerissa, koska faceen sain laitettua kuvia.

Tänään on ollut aikas leppoisa lepopäivä. Muutama ikkuna pestiin taas puoliskon kanssa, vähän kerrallaan. Ihanaa kun hän pesee niitä, mä en selkäni takia pystyisikään siihen. Kärcher on kova sana. Meillä on ritilät ikkunoiden ulkopuolella joten pesin ne ulkoa käsin, keittiötikkaiden avulla. Sen verran matalalla alakerran ikkunat, että jopa minä yletyn.

Aamusella oli aikas pilvistä, sitten paisteli kuumasti ja taas pilvet tulivat eteen, hiukan satoikin. Huomiselle on ennustettu kovaa ukkosmyräkkää. Ronjan piti taas huomenna lähteä kaverin ja kaverin mummun kanssa Särkänniemeen, mutta voi olla että se reissu peruuntuu toistamiseen ilmojen takia. Tulevat silti hakemaan Ronjaa kymmenen aikaan aamulla, katotaan sitten mihin menevät. Hyvä muuten, kun kirjoittelin tästä, nyt vasta itekin tajusin että pitää laittaa kello herättämään ajoissa..

Teinipoika tuli kotiin joskus viiden aikaan iltapäivällä, olivat koko yön pelanneet, mutta aamulla klo 9 aikaan oli tullut väsy ja menneet nukkumaan, sitten heräilleet joskus iltapäivällä. Mukavaa oli ollut! 

Niin oli kyllä meillä muillakin. Ihan parasta kun ei ole mitään aikataulua!

Hyvää Yötä ihanaiset ja kauniita unia! Mukavaa uutta viikkoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)