sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Elämä jatkuu

Paahtava ja painostava ilma ollut, mutta iltasella alkoi satamaan, hiljaista kesäsadetta. Ennen sitä aurinko peittyi pilvillä ja nousi tuuli, lämpötila laski heti 5 astetta, avattiin kaikki ovet ja ikkunat ja ilmanvaihtolaite täysille jotta vetää viileämpää sisälle. Huh, kyllä tätä jo kaipasikin, vaikka sade onkin vähäistä, se kuitenkin hiukan virkistää.  Yöllä hikoilee niin että lakanat ihan mykkyrällä ja tyyny märkänä, muutenkin kuin helteen takia, menopaussin aika. 
Kiitos, kiitos, kiitos enkelit virkistävästä sateesta :) Tätä toivoinkin aamumeditoinnissa.
Sainpa pojan viime yönä ehjänä kotiin, odottelin kolmeen asti. Yritin välillä nukkua, mutta ei se uni vaan tule kun on huoli ja murhe. Onneksi ei tänään ollut mitään menoa, joten sai nukkua pitkään aamulla, unikeonpäiväkin. Kerroin asiasta puoliskolle puhelimessa ja hän sanoi että ymmärtää kyllä, mun vielä suuremman huolen, nyt kun hän ajoi juuri kolarin. Pojan kanssakin siitä puhuttiin ja sanoi että pitää kyllä ajovarusteet päällä ja ajelee rauhallisesti, ettei mun tarvii niin kovasti murehtia. Kyllä hänellekkin nyt tuosta isän kolarista jäi jotain korvan taakse, vahinko ei tule kello kaulassa, se voi sattua kenelle tahansa, että peura hyppää moottoripyörää päin. Mutta kun ei ajele sataa, niin voi vielä pelastua tilanteesta. 
Puoliskon kanssa juttelin juuri äskettäin, oli saanut tippaneulan pois, eli ei enää tiputeta suolaliuosta, mutta oli käsketty juoda normaalia enemmän jotta aineenvaihdunta on nopeampaa. Parasetamolia saa vielä kuumeeseen, katsotaan nyt mihin suuntaan se sitten menee. Oli lääkkeellä laskenut 37.3. Huomenna aamulla on lääkärikierros, silloin kuullaan mitä sanoo kotiintulosta. Kiva olisi jos pääsisi, mutta tietty täytyy ensin tervehtyä kunnolla. Olen niin kiitollinen kaikesta ja olen kiittänyt kyllä Jumalaa ja enkeleitä siitä, että rakkaani säilyi vakavassa tilanteessa, loppuviimeksi pienin vammoin. Vaikka niistä toipuminen vie aikansa, elämä kuitenkin jatkuu normaalisti. 
Sunnuntai päivä alkaa olla loppupuolella. Mukavan viileä tuulahdus tulee ulkoa ja edelleen pikkasen tihuuttaa vettä. Huomenna alkaa taas uusi viikko, sen aikana siirrytäänkin elokuuhun. Pojalla vielä kokonainen viikko lomaa ja seuraavalla viikolla maanantai, sitten se taas alkaa, koulu, nyt ammattikoulu, 5.8.  Ronjalla alkaa 11.8. Reppu on vielä hankkimatta, se pitää kuulemma olla joku merkkijuttu, jota en nyt tässä muista..

Mukavaa illan jatkoa ja uutta viikkoa :) Hyviä unia sitten kun niiden aika on :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)