keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Enkeleiden pyykkipäivä

Ai että mä tänään nautin tästä hiukan viileämmästä ilmasta. Aamupäivän aurinko paistoi, mutta siltikään ei noussut ihan sinne kolmeenkymppiin lämpötila, iltapäivällä alkoi pilvet peittää aurinkoa ja illalla sitten jo satoikin. Enkeleiden pyykkipäivä! Lämmintä kesäsadetta, pikkasen jossain ukkostikin, mutta kuului vain etäinen jyrinä tähän meidän kohdalle. Nyt on lämpöjä enää +20 ulkona ja +24 sisällä, joten huomattavasti mukavampaa elellä. Minä kun olen tällä hetkellä "jatkuvalämmitteinen 50+", eli soijaa pukkaa koko ajan, niin kesäsateessa tanssin ilosta, kun sitä taivaan Isä meille antaa. Voi olla että naapurit jo ajattelee että nyt toi eukko on kyllä ihan lopullisesti seonnut, mutta ei haittaa minua. Ihan kiva kun tuli tähän näitä "helpompia" kelejä välillä, kun ensi viikolla kuulemma tulossa oikein superhelteet. Huh, nyt taas manaan, että ensi kesäksi kyllä hankitaan ilmalämpöpumppu..niin se piti jo täksikin kesäksi :) 
Aamusta poikkesin Ronjan asioiden takia paikkakunnalla josta hänet on meille sijoitettu. Siellä oli vuositapaaminen, mutta niinkuin tavallista, vanhemmat eivät olleet paikalla, vaikka kaikille on kutsu lähtenyt muutama viikko sitten.Vain minä ja sosiaalityöntekijä, kun puolisko on vielä sairaalassa. Siinä sitten lyötiin lukkoon samat jutut kuin aina ennenkin, kun muistaakseni vain yhden kerran on ollut äiti mukana ja kerran isäkin, yhdeksän vuoden aikana. Yritin kyllä kysyä, että kannattaako mun lähteä ajamaan sinne asti, kun samat asiat voisi jutella puhelimessa, mutta ilmeisesti se on pakollinen tapaaminen joka pitää hoitaa paikan päällä. Sovittiin, että Ronja saa sitten isompana päättää haluaako tavata vielä vanhempiaan, sosiaalitoimistosta ei nyt enää aktiivisti sitä asiaa vanhempien kanssa hoideta, koska eivät koskaan ole paikalla. Välillä yrittivät isän ja Ronjan yhteydenpitoja järjestellä, mutta ei se ottanut tuulta alleen. Yksi kirje ja yksi paketti sieltä tuli, sitten se jäi. Isällä on uusi perhe jossa neljä pientä lasta, joten varmaan voimat menee siihen. En tiedä, kun en tunne häntä niin hyvin.
Nyt meillä alkaa ukkostaa siihen malliin, että on suljettava kone. Kaksi telkkaria on ukkosilmalla rikkunut, siksi nypitään kaikki sähköjohdot pois seinistä. Mä tykkään kun yöllä käy ukkonen, jotenkin mukavaa kun luonnonvoimat jyllää ja salamoi oikein kovasti ja saa käpertyä omaan peittoon. Salamat kirkastaa koko taivaan, se on upea näytelmä. En kyllä näin myöhään ulos mene katselemaan, mutta makkarin ikkunasta näkee.

                                        Hyvää Yötä sinulle ja kauniita unia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)