lauantai 19. heinäkuuta 2014

Laiskotellen

Iiiiiihana laiskottelu päivä! Ruokakin oli valmiina kylmiössä, ei tarvinnut sitäkään valmistaa. Olen ollut vaan ihan relax. No tosin pyyhin pölyt ja pesin peilipinnat ja veskit, jokainen perjantai teen sen. Menee jo rutiinilla!
Poika lähti aamulla auttelemaan mummunsa talon maalin rapsimisessa, serkkujensa kanssa siellä käynyt hommissa muutamana päivänä. Ronja taas lähti kaverin synttäreille kahdeksi ja puolisko tuli töistä vasta neljän jälkeen, joten mulla oli siinä aivan ihana hiljainen hetki. Ja siitä käytin osan, varmaan arvaattekin, no meditointiin.
Laitoin piikkimaton lattialle ja siihen selälleen ja hiljentyminen. Todella upea kokemus!

Oletko muuten kokeillut piikkimattoa? Laittaa veret kiertämään, joskus kävellytkin siinä päällä, se sattuu ihan hirvittävästi jalkapohjiin, mutta tuo erittäin lämpimän ja virkeän tunteen.

Piikkimaton ja hiljentymisen jälkeen sohvalle, kirja käteen ja jalat kohti taivasta. Ahhh..hiljaisuus ja yksinäisyys! Ei siis yksinäinen vaan yksin. Niistä hetkistä todella nauttii kun on 19 vuotiaana aloittanut lapsiperheenä elämisen ja edelleen se sama jatkuu ja olen 55 vuotias. Voit uskoa että ne yksinolon hetket on ruhtinaallista ylellisyyttä!!
Hiukan piti facessakin käydä ja muutama tulkinta tehty iltasella, niitä on tilattu jo alkuviikosta. Lisätilauksiakin on tullut, niitä yritän tehdä viikonloppuna, ihan intuition mukaan!

Hyvää viikonloppua ja mukavaa lauantai päivää sinulle.
Hyvää Yötä :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)