sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

KESÄ!

IHANAA! KESÄ, KESÄ, KESÄ :) :) VIHDOIN!

Lauantaina nautittiin lainamökillä upeasta ilmasta ja upeista järvimaisemista. Ihanat naapurit lainasivat rantamökkiään meille päiväksi. Ei meillä omaan mökkiin olisikaan varaa, joten on se hienoa kun on tuollaiset naapurit jotka itse ehdottivat että voisimme joskus silloin tällöin heidän mökkiään lainata. Se on ihan kävelymatkan päässä.  
Menimme mökille iltapäivällä, grilli heti kuumaksi ja ruokailtiin ulkona. Poika heitteli virveliä ja tyttö kavereineen touhusi omiaan. Minä lepäilin aurinkotuolissa ja mietiskelin syntyjä syviä, ihan rauhassa. 
Neljäksi lähdin sitten Frantsilan Hyvän Olon Keskukseen kurssille, siellä vierähti neljä tuntia. Mutta oli kyllä sen arvoista, upeita uusia ihmisiä ja upeita uusia asioita. 
Kurssin aloitus, meitä oli seitsemän kurssilaista ja upea ope Raija.
Kun tulin takaisin, muut olivat jo saunoneet, tytöt uineetkin. Poikakin oli jo karannut omille teilleen kavereidensa kanssa. Minä sain ylhäisessä yksinäisyydessä nauttia puilla lämmitettävän saunan lämmöstä, vihtoa huonot energiat pois ja sen jälkeen istuskella ilta-auringon hemmottelevassa lämmössä, järvelle katsellen. Aivan upeaa! Todella nautin! Mieli lepää ja kaikki unohtuu, kun katselee kaunista, kesäistä maisemaa.
Noin kymmenen aikaan illalla kerättiin tavarat ja lähdettiin takaisin kotiin. Oikein hyvillä mielin ja rentoutuneena.

Sunnuntai aamuna heräsin varhain, kauniiseen auringon paisteeseen. Laitoin kahvin tippumaan, join lasin vettä ja menin ulos. Voi miten kaunista ja rauhallista siellä olikaan. Istahdin viltille kostealle nurmikolle ja meditoin. Kaikki muut nukkuivat vielä. Puoli yhdeksän aikaan lähdin kohti Hyvän Olon Keskusta, uusi kurssipäivä alkamassa. 

Kuvasin alkajaisiksi HOK.n kaunista pihaa ja upeata kukkaloistoa. 
Ruokatauolla "vähän" shoppailemassa!
Nyt on sitten valmistuttu Luonnonmukaisen Kasvohoidon tekijäksi. Siinä voi käyttää luonnonmukaista kosmetiikkaa tai tehdä hoidon ruokakaapista löytyvillä aineksilla, sekä eteerisillä öljyillä, opimme paljon uusia reseptejä sekä ihania uusia tekniikoita vyöhykehierontaan sekä aku-piste hierontaan. Haluan heti käytännössä alkaa näin kaikki käyttämään, joten tervetuloa Luonnonmukaiseen Kasvohoitoon. Puhdistetaan, kuoritaan ja kosteutetaan/hoidetaan naamiolla sekä hierotaan hellästi dekoltee, pää ja kasvot, käyttäen aku-pisteitä. Lisäksi hemmotteleva jalka- ja käsihieronta eteerisillä öljyillä. Aikaa menee n.1½ tuntia. Katso kotisivuni: elinanenergiahoidot.fi
Mukavaa sunnuntai illan jatkoa! Kuullaan taas huomenissa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)