sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Kiitos

Huh, viime yö meni valvoessa, en nukkunut silmällistäkään, puhuin välillä hoitajien ja välillä lääkärin kanssa ja odottelin kun tutkimuksia tehtiin ja taas niistä ilmoitettiin puhelimitse jne. Tänään käytiin lasten kanssa miestä katsomassa. Siellä hän vielä oli teholla, mutta tilanne oli stabiili ja siitä sitten vain ylöspäin! Kaikenlaisia pieniä ruhjeita ympäri kehon ja myös kehon sisällä. Välitin hänelle parantavaa energiaa ja pyysin enkeleitä hänen suojakseen ja vahtimaan tervehtymistä. Kaikki tulee kuntoon ja elämä jatkuu. Kiitos, kiitos, kiitos.

En tiedä miten kauan joutuu sairaalassa olemaan, mutta sanoin siellä että pitäkää hänet niin kauan että on sitten varmasti kaikki kunnossa, vaikka toipumiseen kotona meneekin vielä aikaa. 
Kyllä asia on pyörinyt koko päivän mielessä, ei oikein mistään töistä tule mitään. Tiskialtaan sain juuri äsken tyhjennettyä koneeseen ja poika hienosti hoiti kaikki polkupyörät pihasta lukkojen taakse. Nyt on sitten mopoilemassa kavereiden kanssa ja minä täällä sydän kylmänä odottelen kotiin. Huomenna on hänellä kevarikortin inssiajo. Pelkään jo etukäteen niitä kevarilla ajeluita. 

No, nyt pitäisi ensi yönä uni maittaa meille kaikille, kun on tänään saanut oman mielen rauhoittumaan ja tietää että puolisko on hyvissä käsissä. On kyllä ihan mahtava henkilökunta Acutassa.

Nyt ei muuta kuin hyvää yötä ja kauniita unia sinulle!


1 kommentti:

  1. No huh , hyvä kun kaikki kunnossa , näin se on elämä pienestä kiinni , koskaan ei voi aamulla tietää mitä ilta tuo tullessaan.
    Voimia sinulle ja terkut miehelle!
    L.P

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)