torstai 10. heinäkuuta 2014

Valoa ja iloa

Aloitin päivän meditoimalla ulkona, varhain aamusella. Aivan ihana ilma, ei ollut vielä kuuma ja kevyt pilviharso taivaalla. Levitin huovan nurmikolle, istahdin siihen ja kutsuin enkelit mukaan. Ihan paras tapa aloittaa uusi päivä. Tosin, kun on notkea kuin norsu, tarvitsisin ns. meditointi jakkaran tai jooga jakkaran, millä nimellä se nyt kulkee, on vaikea nousta aina huovan päältä ylös. Näin sellaisia Hyvän Olon Keskuksessa myynnissä, mutta hinta oli huikeat 69 euroa. Hyvin yksinkertainen tehdä itsekin, pari leveää jalkaa, istuinosa johon pehmuste vain päälle. Pitää ehdottaa puoliskolle, kun hän jää lomalle kuun lopulla :) 
Sitten alkoikin hoidot, enkelihoitoa ja energiahoitoa etänä, kuumakivihoitoa lähihoitona. Ihan upeaa taas kaikki, niin onnessani edelleen teen niitä :) Iltaankin oli vielä kysytty kuumakivihoitoa, mutta se sitten peruttiin. 
Hoitojen jälkeen iltapäivällä, ensin lapsille ruokaa ja sitten itselle hemmottelua, pari tuntia kampaajalla. Kiitos Miralle (Hiustupa Ikaalinen) taas tuli upeat hiukset ja väri sekä parannettua maailmaakin.
Siellä istuessa alkoi ilmakin seljetä, pilvet kaikkosivat ja aurinko paistoi taas kauniisti. Kotiin tullessa odotti ovessa lappu: " Mummi! Lue toiselta puolelta" ja minähän tein työtä käskettyä  " Menin uimaan kaverini Hannelen kanssa. Mennään samalla piknikille. Ronja "
Olivat ottaneet evästä mukaan ja siellä viihtyivätkin kolmisen tuntia. Teinipoika oli ajelemassa kavereiden kanssa, joten sain olla ihan ylhäisessä yksinäisyydessä vähän aikaa. 
Sen käytin nostamalla jalat ylös seinää vasten ja otin käteen Lorna Byrnen "Enkeleitä hiuksissani", joka on minulla tällä hetkellä luettavana. On muuten aivan ihana kirja, suosittelen !! 
Illalla sitten normaalia perhe-elämää, ruoan laittoa, keskustelua aiheesta "mitä tehdään yhteisellä viikon lomalla" ja hiukan tietysti nettityöskentelyä, facen ja sähköpostien vilkaisu. Siinäpä se tämä torstai menikin.

Puolisko katselee tangomarkkinoita telkkarista, tai tangokuninkaan valintaa. Mua ei ole koskaan se niin kiinnostanut. Joskus käytiin Seinäjoella juhlissakin, mutta ne ei ole minua varten, vaikka ihan kivaa olikin. Pitäkäähän hauskaa te jotka olette sinne menossa!

Hyvää illan jatkoa ja hyvää yötä sitten kun sen aika on :) 

                                           Emme ole koskaan niin hukassa
                                           etteikö enkelit meitä löytäisi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)