tiistai 29. heinäkuuta 2014

Vierailuja

Dääm..aloitus on aina vaikeaa..sitten kun pääsee vauhtiin, tekstiä tulee kyllä. Tiedä sitten ketä se kiinnostaa kun on vain mun omasta elämästä, mutta kiitos kovasti kaikille jotka ainakin käytte lukemassa, se on ihan upeeta :) 

Miehen veljen vaimo - millänimelläkutsuisin - no anyway, hän kertoi että käy lukemassa meidän perheen kuulumisia blogistani. Siinä aloin miettimään että todella vähän ollaan nykyään enää sukulaisten ja ystävien kanssa tekemisissä. Usein vaan jossain sukujuhlissa nähdään. Tämä nykyajan hektinen työelämä vie mehut, ei jaksa enää iltaisin ja usein viikonloputkin on niin pitkälle aikataulutettu, ettei ehditä nähdä. Yhden pariskunnan kanssa on yritetty yhteistä viikonloppua saada järkättyä, mutta ei se vaan ole onnistunut. Lapsiperheillä on sitten omat menonsa, lasten harrastukset ja vanhempien harrastukset, ne vievät ison osan vapaa-ajasta. 

Onneksi täällä maalla vielä sentään naapurit käyvät jutulla ja voi tulla kaffillekkin ilman eri kutsua. Mutta se on kyllä nykyään myös harvinaista että tullaan kylään ilman kutsumista. Mä tykkäisin siitä. Silloin kun kutsutaan kylään, pitää aina olla joka paikka putiputs, mutta kun tullaan yllärivierailulle, koti voi olla "oman näköinen", eli heitellä vähän isompia vaatekasoja pois soffalta, että mahtuu istumaan. Sama koskee tarjoilua, kun kutsut vieraita, kaffipöydässä pitää olla sitten sen seitsemän sorttia, joista ainakin viisi pitäisi olla itsetehtyjä, tällaiselle "ei himoleipurille" sekin on jo stressi. Paljon mukavampi kun voi hyvällä omallatunnolla heittää vaan sen Marie-keksipaketin pöytään ja sanoa että nyt ei muuta tarjottavaa. Mitäs sinä olet mieltä? Tykkäätkö kutsutuista vaiko yllärivieraista, vai kumpaakin?

Nämä kuvat otin tänään, meitä vastapäätä olevalta pellolta, aivan valtaisa usva oli noussut sinne ja aurinko oli laskemassa.
Pitää vähän sairaskertomustakin jatkaa..niin, puolisko ei siis tänään vielä päässyt kotiin, vaikka hänellä toivo oli korkealla. Aamulla kuume oli taas yli 38 joten oli sanottu että nyt vielä ultrataan ja kuvaillaan tämä päivä ja katsotaan sitten huomenna. Mutta yöhoitajan mitatessa kuumetta tässä illalla, se oli taas yli 38, vaikka oli saanut välissä jo pari kuumelääkettä. Aamulla lääkäri taas kiertää osastolla, huomenna kuullaan mitä sanoo kaikista kokeista ja kuvista joita tänään otettiin. Toivottavasti kaikki on ihan ok.

Ronjalla on yökaveri, aika kikatusta vieläkin, mutta en nyt viitsi komennella nukkumaan, kun ovat vielä lomalla. Kohtahan se koulu alkaa ja sitten taas iltaisin pitää rauhoittua vähän aikaisemmin. Kai tästä itsekin hipsin makkariin ja nukkumaan!

Hyvää Yötä, kuullaan taas huomenissa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)