keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Vikatila

Hei Ystäväiset :) Läppärini teki lakon ja siksi tässä parin päivän postaukset jäivät väliin. Kirjoittelen nyt ns. "vikasietotilassa", koska normaali-tilassa mitkään ei toimi. Vanhempi poika kehotti tämän avaamaan, huono hommeli on vaan se, että tässä tilassa ei toimi virustorjunnat, joten pitää miettiä missä sivuilla käypi. Poika tulee viikonloppuna käymään ja lupasi katsoa josko koneen saisi korjattua, toivottavasti, mulla on niin paljon kaikkea täällä tallennettuna. 
Niin ihania ilmoja ollut, ettei parempia voisi toivoa! Nyt ei valiteta yhtään, vaan nautitaan!

Rakas kuopuspoikamme täytti maanantaina 16 vee. Syntyi 7.7.98 Vammalan sairaalassa, painoa tasan 4kg ja pituutta 52cm. Silloin oli yhtä helteinen ja kuuma päivä kuin nytkin oli, syntymäpäivä sunnuntai. Hän ei halunnut enää mitään isompia, "hössötys" synttäreitä, siskot ja mummu kävi kaffeella ja kakulla ja isoveli tulee lauantaina. Kakun ostin kuitenkin leipomosta ja laitettiin sopiva määrä kynttilöitäkin. On se aika mennyt niin nopeasti :)
Pitää kertoa teille mun oudosta unesta, jossa oli pääosassa Jari Sillanpää, näin sen ma-ti yönä. En kyllä yhtään tiedä mistä hän siihen tupsahti, mutta näin se kuitenkin oli. Hän oli kauhean surullinen, kun kaverit olivat hänet hylänneet, sen takia että oli kertonut olevansa homo. Mä sitten jostain syystä lohdutin häntä. Hän itki olkaani vasten ja lohduttelin niinkuin äiti konsanaan. Hän asui yksinään isossa monikerroksisessa, upeassa laivassa. Seuraavana päivänä tulikin sitten uutisissa tieto, että Jari oli ollut mukana porukassa joka pelastettiin veneestä..
En ole mikään enneunien näkijä, mutta sellaselta tämä nyt kyllä vaikutti :) Aika hauska, vai mitä?
Terapiakin alkoi, kävin tiistaina aamusella siellä. Tuli kyllä ihan tarpeeseen, sain purkaa kaikki pahat olot sisältäni, joita tässä väliviikkojen aikana on tullut. En pystynyt olemaan itkemättä, kertoessani mikä painaa. Hän on ihana siitä, että antaa mun rauhassa itkeä ja rauhoittua, ennenkuin mennään asiassa eteenpäin. Käyn taas kerran viikossa, mutta nyt terapeutti on lomalla vielä ensi viikon ja sitten aletaan normisti. 

Tässä tätä sekavaa sillisalaattipostausta teille tänään :) 

Nyt taidan mennä pesemään ja desinfioimaan tämän päivän hoitojen jäljiltä kivet, huomiseksi valmiiksi, tulee asiakas aamusta ja iltaankin jo kyseltiin kuumakivihoitoa. 
Kauniita unia sitten kun niiden aika on :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)