maanantai 4. elokuuta 2014

Arki alkaa

Päivän työt tehty :) Ihanaa, mies pääsi tänään kotiin, tai oikeastaan kait vähän niinkuin potkaistiin pois, oli toinen jo tulossa paikalle. Tulehdusarvot olivat laskeneet 57:n joten lääkäri oli päättänyt että otetaan dreenikin pois. Hienoa! Sai kotiin antibiootteja, ja kahta muuta lääkettä, toinen ainakin kipulääke ja toinen tulehdusta poistavaa. Niitä sitten päivittäin. Dreenin haavaa pitää putsailla ja varsinkin näin kun on superhelteet, ei saa samaa sidettä pitää kuin max. päivän. Se kostuu jo pelkästä hikoilustakin. Parin viikon välein tarkastuksiin Taysiin, ajat annettiin jo mukaan. Kyllä huomaa että ei ole vielä mies kunnossa, ei jaksanut oikein muuta kuin istuskella nojatuolissa josta saa selkänojan takakenoon ja nukkua siinä. Ymmärrän kyllä. Suihkussa käyntikin tuntui ottavan voimille, hengästyi aivan valtavasti. Lääkärikin käski olla erittäin varovaisesti, mutta eipä tässä mitään ihmeellistä olekaan, saa lepäillä ihan rauhassa. Kaikki muu on vaan maallista. Kiireet jäi ensi kesään :) 

Ostettiin leipomosta leivokset kotiutumisen kunniaksi, juustokakkua ja valkosuklaata ..namskis..
Pitää tämäkin teille kertoa! Koko sen ajan kun mies on ollut sairaalassa, olen rukoillut enkeleiltä hänen toipumistaan ja eilenkin taas rukoilin ja pyysin samalla että saisi dreenin jo pois ja niin kävikin. Kiitos, kiitos, kiitos rakkaat enkelit :)

                                   Iltahommelit :)
Pojalla alkaa huomenna koulu, ammattikoulu. Huomasi tänään että vähän hän on jännittynyt ja tietenkin on, se on ihan luonnollista. Menet sitten uuteen työpaikkaan tai kouluun, aina se pieni jännitys on vatsanpohjassa. Katottiin yhdessä vähän tarvikkeita ja löysin jopa todistukset, nekin pitää ottaa ekana päivänä mukaan. Nyt tuli ihan ajoissa kotiin ja meni nukkumaankin ajoissa, vaikka ei tämä ensimmäinen opiskelupäivä nyt niin aikaisin alakaan, kymmeneltä. Mutta onhan se erilaista herätä puoli yhdeksän, kuin yhden aikaan iltapäivällä. Vaikeaa varmasti tulee taas aluksi, mutta kyllä se siitä alkaa rullaamaan. Menee kavereiden kanssa täältä porukalla, jokaisella pojalla on kevari, yhdessä ajelevat koululle, sinne on noin 7-8km matkaa. Mukavaa kun ei tarvitse mennä ihan yksin. Äitiä jännittää varmaan yhtä paljon kuin poikaakin, jos ei enemmänkin :) 

Ehkä menen minäkin nyt vähän aiemmin nukkumaan, kuin tavallisesti. Helmikin tuli jo sisälle. Nyt kun on kuuma, ei millään meinaa tulla. Makaili vaan sementtirappusella, siinä on varmaan vähän viileämpi. Mutta en halua jättää yöksi ulos, pääsee sitten taas aamulla. 

Hyvää Yötä ja kiitos että kävit lukemassa :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)