torstai 28. elokuuta 2014

Avuksi

Pitäisi nyt osata jälleen yksin nukkua, ilman puoliskoa vieressä. Hänellä todettiin kolarin jälkimaininkeina keuhkokuume ja on siis taas sairaalassa tiputuksessa. Toivon että pääsisi viikonlopuksi kotiin ja sitä hän itsekin tietysti toivoo. Voimaton olo ja kuumeilu alkoi muutama päivä sitten, soitteli Acutaan ja sieltä käskettiin heti kokeisiin. Tulehdusarvot huikean korkeat, siitä suoraan sänkyyn ja antibioottia suoneen. Siirrettiin tänään ambulanssilla tänne oman kylän terveyskeskuksen vuodeosastolle, siellä nyt sitten makailee ja antibioottia sekä suolaliuosta tippuu koko ajan. 
Ihan hieno on kyllä nyt tämä vuodeosasto, rempattiin viime vuonna, omat telkkaritkin joka sängyn kohdalla. Vanhoja ihmisiähän siellä oli paljon, kun tänään poikettiin lasten kanssa puoliskoa katsomassa. Naurettiinkin, että meidän vaari on nyt siellä muiden joukossa. Tästä tuli hänelle pitkä juttu, yli kuukausi siitä, kun kolari tapahtui, heinäkuun 19.pvä. Enkeleitä olen pyytänyt auttamaan, että saadaan mies kuntoon taas. Lepoa ja rauhallista oleskelua edelleen.
Muuten on ollut oikein mukava hoitopäivä. Ihania asiakkaita ja ihania hoitoja, niistä saan niin paljon itsekin voimaa. Asiakkaat joskus kyselevät että miten itse jaksan, kun on paljon kaikenlaisia ihmiskohtaloita joihin apua haetaan hoidoistani. Siihen vastaan, että mitä enemmän hoitoja, sitä paremmin jaksan itsekin. Siinä hoitojen välillä hoidan itseäni reikillä, availen chakrojani, meditoin jne. Paljon kaikkea voi itselleenkin tehdä, uupumuksen estämiseksi. Vaikka nyt on työni ns. "henkisesti raskaampaa" kuin myyjänä ja yrittäjänä, en ole ollenkaan uupunut ja pysynyt suhteellisen terveenäkin (koputan puuta!). Entisessä elämässäni olin jatkuvasti sairaana ja väsynyt, en tiennyt silloin vielä chakrojen tukkoisuudesta enkä ihanista energiahoidoista yhtään mitään, vaikka enkelit elämässäni jo olivatkin. Sitten kun reikeistä kuulin ja niitä aloin opiskella, kaikki muuttui, aloin voida paljon paremmin. Siksi uskallan suositella teille kaikille näitä hoitoja, ne eivät vahingoita ketään ja sopivat ihan kaikille, kaikenikäisille. Lapsille, raskaana oleville, syöpää sairastaville jne. on omat energiamuotonsa, eli kun lähetän energiaa, kerron jos on jotain erikoisjuttuja vastaanottajalla. Ihanaa, miten voi auttaa muita, se on ihan parasta juuri nyt ja tässä !
Jahas, pitää varmaan hipsiä omaan koppaan maate. Lapset jo nukkuvat, poikakin äsken huuteli hyvät yöt. Hänellä on niin pitkiä päiviä ammattikoulussa, että on mentävä ajoissa nukkumaan jotta jaksaa, kolme päivää on 8.30-16.30. On aina kova nälkä kun tulee, syövät siellä jo klo 12, eihän tuollaiset teinipojat pärjää sellaisella ruoka-annoksella viittä tuntia. Tänään otti mukaan eväskeksejä, sai vähän jotain välipalaa rouskuteltavaksi. 

Hyvää Yötä ja kauniita enkeliunia jokaiselle <3 

Rakkaudella Elina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)