lauantai 16. elokuuta 2014

Ei määrä, vaan laatu

Kylläpäs viikko meni taas nopsasti, nyt jo lauantai ilta ja ilmeisesti viimeinen kesäinen päivä, ainakin Pekka Pouta niin kertoili. Puolisko juuri äsken sanoikin, että pitää laittaa ensi viikolla hiukan lämpöjä päälle. Meillä on säätimet eri huoneissa, joten pystyy laatta-lattiat säätämään lämmöille. Hoitohuoneessakin on laatat, joten alkaa olla hiukan viileän tuntuinen. Se on ollut koko kesän ajan viilein huone mitä meillä on, kun on pohjoisen puolella. Kiva on ollut tehdä hoitoja, ne vähät mitä nyt kesällä kuumimpaan aikaan varattiin. Nyt taas alkanut olla enemmän lähihoitojakin. Ihanaa, ihan parasta, mä niin rakastan tätä työtä :) 

Tulkinnat on niitä joita teen eniten, mutta niitäkin vain noin max 3 päivässä. Nyt on noin viikon viive menossa, mutta tästäkin selvitään, asiakkaat ovat ihania ja jaksavat odottaa. Kiitos siitä rakkaat :) 

Rakkautta löytyi tänään perunapussistakin :) En raaskis edes syödä tätä...
Kynttilöitä, takkatuli, huopa ja vesisade..niin nautin :) En ole yhtään superhelle ihminen.

Ilmojen viiletessä tervetuloa vaikka kuumakivihierontaan, koko- tai puolihoitoon. Tai jalkojen hemmotteluun, lämpimässä suola-porekylvyssä ensin rentoutellaan jalat, hiotaan pois mahdollisia kovettumia kantapäistä, kuoritaan, hierotaan ja kosteutetaan, lakkaakin saa kynsiin jos haluaa ja lämpöpakkauksen selkään jos on viluinen :) Ihana väsyneille ja rasittuneille jaloille. Jalkahoidon hinta on 35 euroa, kesto noin tunnin. Frantsilan tuotteilla :) 

Aivan ihana, josta on tykätty myös kovasti on kasvojen luonnonmukainen hoito; puhdistus, kuorinta, hieronta (myös aku-pisteet) ja pää sekä niska hierotaan hellästi. Sitten laitetaan vielä hetkeksi kurkut silmille ja savinaamio kasvoille. Sillä välin kun naamio vaikuttaa, hoidan kädet, kuorinta, hieronta ja kosteutus. Unohtamatta lämpöpakkauksia selkään ja halutessa saa myös jalkoihin, jos palelevat jalat. Todella rentouttava hoito :) Ehdottomasti kannattaa tulla kokeilemaan. Hinta 55e, kesto noin reilun tunnin. Frantsilan tuotteilla :)

Kun en tee kuin max 3 lähihoitoa päivässä, niin koskaan en katso kelloa hoitaessani. Ovat siis noin aikoja, jotta asiakas osaa vähän ajoittaa omia menojaan. Teen hoidot jokaiselle asiakkaalle niin hyvin kuin pystyn, enkä kellon kanssa kilpaa!! Ei määrä, vaan se laatu on mun periaate :) 

Yläkerran partsilta kuvailin auringonlaskua, pitäis vaan olla järkkäri kamera että saisi kunnon kuvia, mutta nyt ei näillä tuloilla vielä uutta kameraa osteta, eikä ole sitäpaitsi ihan ekana edes listalla, kun se Keno voitto sieltä saapuu :) Hyviä Öitä ja kauniita unia, sitten kun niiden aika on

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)