keskiviikko 6. elokuuta 2014

Muutoksia

Nyt ystävät rakkaat, huomisesta alkaen hiukan muutan tätä blogi systeemiä. Koska oma elämä alkaa olla sillä tavalla mallillaan, ettei tarvitse enää joka päivä tunteitaan purkaa "päiväkirjaan", vaan jotkut päivät menee jo omalla painollaan eteenpäin. 

En postaa jatkossa enää joka päivä, se ei ole hyvä minulle eikä teille, kun aina samantyyppisiä arkisia sähellyksiä, ei ole kovin mielenkiintoista luettavaa. Teen niin että postaan 2-4 kertaa viikossa, linkki menee aina facen Erilainen Mummi sivustolle kuitenkin. Nyt kun taas koulut alkaa ja omat hoidotkin alkaneet lisääntyä, ei oikein jää aikaa paneutua tähän, on parempi että en yritä väkisin pakertaa jotain tekstiä, siitä tulee vaan stressiä ja sen huomaa kyllä tekstin sisällöstäkin.

Ajattelin että teen osan postauksista jotain hauskoja juttuja, esim. mun puutarhastani, mulla siis todella peukalo keskellä kämmentä, tai jostain muusta missä huumori kukkii, hitsi, tuli toi kukka sana sopivasti.. (esim. kerran viikossa) ja osa sitten elämästäni ja perheestäni. Osa voi olla vaikka hoitotilanteesta, eläimistä tms., joka on ollut sellanen asia että siitä kantsii kirjoitella, mielenkiintoinen.  

Nimipäivätervehdyksen postauksen alusta jätän pois. Voi olla että muutan vähän muutenkin, ulkoasua tms. Katotaan nyt mitä kaikkea saan aikaiseksi. Ei kuitenkaan kerralla, pikkuhiljaa vaan. Siten että teillä ja minulla mielenkiinto säilyy..

Laittelen edelleen runokuvia joihinkin postauksiin, ja niitähän löytyy myös facesivustolta Elämän kiehtova taika. Enkeleitä en jätä pois, vaikka jotkut ovatkin sitä ehdottaneet, he ovat tulleet elämääni pysyvästi, joten joku postaus voi olla vain siitäkin asiasta, mutta jokainenhan voi aina valita mitä lukee. 

Nyt menen nukkumaan, kypsyttelemään asiaa. Tehkää tekin samoin, huomenna palaillaan.
Hyvää Yötä murmelit :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)