perjantai 8. elokuuta 2014

Tee parhaasi

Hohhoijaa..kyllä tää helle vie mehut ihmisestä. Hiki vaan lentää, kun vähänkin jotain touhuat, selästä ja hiusten alta valui suoranaan vesi kun imuroin! Ei saisi valittaa, mutta en vaan enää jaksaisi, ei oo helppoo kun on menopaussi samaan aikaan.. Nyt kun puolisko ei pysty tekemään vielä mitään, hyvä kun hetken istumaan, niin kaikki työt on tietty mulla.
Tosin teen vaan ne erittäin pakolliset, pyykkääminen, kaupassa käynti ja ruoanlaitto..ei siis kovin lempparihommia, mutta teen kun on pakko..parhaani mukaan..
Huomenna pitäis lähtee pojan kanssa ostamaan kevariin peilejä, siis niiden ostoahan ei voi siirtää, vaan ne tarvitaan just nyt heti. Mä oon niin huono lähtemään ajelemaan kaupunkiin, ja lapset tietävät sen, mutta onneksi poika osaa reitin sinne, ettei tarvii haeskella. Ne aina naureskelee kun mä oon hädissäni, että missä pitää vaihtaa kaistaa ja liikennevalojen ja kaduille hyppivien ihmisten takia, kaikki pitäis huomata. Onneks en ole ajanut kenenkään päälle!!  Täällä maalla toi ajelu on helpompaa..ei oo liikennevaloja, ihmisiä vähemmän ja yksi ajokaista..Varokaa Tamperelaiset, täältä taas tullaan, punasella Touranilla!

Ronja pyysi että saisi jotain uutta vaatetta koulun alkuun ja varmaan pitää hakea jotain tarvikkeitakin, sehän alkaa sitten maanantaina. Kånken-reppu on ostettu, niitä on nyt kuulemma kaikilla, "mä haluun mummi kans sen"! Niinkuin aina.. Korvaansa valitteli eilen, ja käytiin akuutilla, eipä ollut ainakaan tulehdusta, lääkäri sanoi että tärykalvossa verenpurkauma, eli mustelma. Tullut kuulemma, kun hypellyt uimarannassa korkealta ponnulta..kaikkee sitä onkin, en ole ennen kuullut tommosesta..

Itekin kävin akuutilla, kun tiistaina halkesi takahammas keskeltä kahtia. Siitä nyppästiin sisäpuoli pois ja laitettiin väliaikainen paikka, tasan viisi tuntia se siellä pysyi, sitten soittelin uudestaan ja antoivat ajan tälle päivälle. Eiku taas piinatuoliin ja uusi paikka, nyt on ainakin (vielä!) pysynyt. 
Voi kuulkaa..nyt mä oon onnellinen..avasin takaterassin oven ja mikä ihana raikkaus ja viileys sieltä lehahti. Siirsin heti itseni ja läppärin ulos, nauttimaan +18 asteen illasta..ei vois parempaa olla. Teetä mukillinen ja hillomunkki..eikös se ole hyvä iltapala tässä kirjoittaessa? Jahas, puolisko huutelee, että laita ovi kiinni, hänellä tulee jo viileä..istuskelee lepotuolissa telkkarin ääressä, niinkuin muutenkin melkein koko päivän. No, on nyt vähän jo kävellyt pihapiirissä ja jopa postilaatikolla asti, joka on tien toisella puolella, kuitenkin ihan talon kohdalla. Onhan se vielä vaikeata, mutta joka päivä pikkasen ulkoilua ja kävelyä, niin pysyy nivelet ja lihakset kunnossa. "Laitatko oven kiinni"...juu, juu..

Pitihän sitä vielä ottaa kuustakin kuva, kun niin komeasti loistaa, ei kuitenkaan ihan superkuu vielä. Öitä, nukkukaa hyvin :) 

2 kommenttia:

  1. Tiedätkö, mä tykkään tosi paljon tästä sun blogin uudesta ulkonäöstä! Herkän kauniit värit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pia :) Vaihdoin sen nyt enemmän tämänhetkisten tunteiden mukaiseksi

      Poista

Kiitos kommentistasi :)