tiistai 5. elokuuta 2014

Ystikset

Uskokaa tai älkää, maanpäällisiäkin enkeleitä on olemassa. Sain aivan ihanan ylläripaketin eräältä fb-ystävältäni. Olemme siis tutustuneet facen kautta. Hän on käsityö ihminen ja lähetti omia upeita töitään minulle, ajatelkaa. Kyllä vierähti kyynel poskelle..
Vielä kun luin sen ihanan kirjeen joka siellä oli mukana. Ailan sanoin "Ronjalle ja ystikselle koiralaukut" ja niin tytöt olivatkin iloisia niistä, ottivat heti käyttöön uimarannalle lähtiessä. Minulle myös itsetehty laukku ja upea musta-valkoinen kranssi, jolle löytyikin heti oma paikkansa. Kiitos, kiitos, kiitos Aila :) 
Muutenkin ollut ihan mukava päivä. Sellanen aika rento. Kuopus poika aloitti opiskelijan tiensä, ammattikoulu alkoi tänään. Kuuma oli kuulemma ollut koulussakin. Puoliskokin hetken tässä iltasella käveli omassa pihassa, vain sellasta rauhallista menoa, vähän veti happea, mukavampi olla ulkona kun vähän viilenee. Niin kuuma päivä taas ollut. Mieskin tuskailee päivällä, kun muutenkin kipuinen ja sitten vielä helle, nukkunut nytkin melkein koko päivän ja sellaisessa paikassa jossa saa hyvin läpivedon aikaiseksi. No, kyllä ne tästä pikkuhiljaa päättyvät, nämä superhelteet. Säätiedotuksessa enää huomiselle ennustivat ja sitten alkaa vähän normalisoitua lämpötilat. Näin toivon ihan jo koululaistenkin takia. 

Eipä tässä sitten kummempaa. Tällainen lyhyehkö postaus tänään. Menen hetkeksi lueskelemaan vielä. 

Hyvää Yötä ja kuullaan taas huomenissa :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)