lauantai 27. syyskuuta 2014

Syksyistä

Heh, nyt ei olekaan ihan viikkoa väliä teksteillä. 

Hiukan kyllä jo väsyttää, mutta kun teki niin kovasti mieli taas kirjoitella välillä. Viime yö tuli hiukan huonosti nukuttua. Meidän toisella marsulla oli juoksuaika ja vaikka ovat tyttöjä kummatkin, niin se jolla juoksu, yrittää astua toisen. No siitähän tulee kamala meteli jo kun juoksevat pitkin häkkiä ja sitten pitävät kovaa ääntelyä. Sellaista kuin linnun liverrys ja sitä kesti viime yön. Kävin aina välillä sanomassa että nyt hiljaa, sitten lopulta sytytin valot siihen huoneeseen jossa ovat, ja onneksi vihdoin hiljeni, mutta kello oli jo neljä. Tänään ei juoksua enää ole, se menee nopeasti ohi, mutta se on noin kahden kk välein, ja kummallakin tietty eri aikaan. Nyt oli Sissillä, eli Sirulla ihan lähiaikoina. Muuten ovat hiljaisia ja nukkuvat yöt, nämä on erikoistapauksia.
Tänään oli mukava päivä. Yksi ystäväni oli pyytänyt minua erääseen tilaisuuteen, jossa naisia, kertomaan omasta elämästäni, selviytymistarinani. Vähän jännitti kyllä ensin, kun ajattelin esiintymistä isolle porukalle, mutta se meni nopeasti ohi, kun tuli voimakas tunne siitä että pystyn heistä joitakin auttamaan eteenpäin kun kerron oman polkuni. Kivaa oli! Ei tarvinnut ihan yksinään puhella, vaan kysymyksiä tuli ja keskusteluakin. Varsinkin sitten kun päästiin enkeleihin ja energiahoitoihin asti, heille kaikille energialla hoitaminen oli ihan uusi juttu. Menikin siinä sitten nopeasti kolme tuntia! Sieltä suoraan terapiaan ja vielä tunnin sessio keskustelua. Poikkesin vielä Lidli kaupassa tullessa ja sitten kun pääsi kotiin, tuntui kyllä että on kaikkensa antanut. Lepäilin hetken, mutta kohta energiat palasivat ja aloin tekemään kotihommeleita. Onneksi ruokaa ei tarvinnut laittaa, puolisko halusi hakea jotain noutoruokaa ja sehän sopi. 
Ihana syksyinen myrsky ulvoo nurkissa ja sade raippaa ikkunaa..mää tykkään. Paljon vaan kynttilöitä ympärille, villasukat ja höyryävä teekupponen, siinä kaikki mitä tarvitaan mukavaan perjantai-iltaan. Ja tietty "Vain elämää" !!
Nämä sukat teki kaverini Päivi, mulle ja Ronjalle. Ronja ei halunnut kirjavia, vaan ihan yksiväriset mustat, pinkillä raidoilla ja niitä raitojakin sai olla vaan kolme. No, Päivi teki niinkuin tyttö halusi ja nyt ne on valmiit.
Mun uusi kirja, tuli tänään postitse. Painun pehkuihin ja otan kirjan mukaan. Hyvää Yötä :) 

Rakkaudella Elina 

4 kommenttia:

 1. Voi että tää sun blogi on ihana, ahmimalla luen näitä kirkotuksia ��

  VastaaPoista
 2. Taas kerran ihanan arkitäyteinen tarina jota oli kiva lukea:)
  Kaikkea hyvää päiviisi ja jatka samaan malliin
  tv . Blogisi seuraaja itäisestä Suomesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle :) kauniita syyspäiviä ja enkeleiden siunausta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)