tiistai 9. syyskuuta 2014

Syksyn väriä

Huppista, kylläpäs viikko vierähti nopeasti. 
Kaikenlaista tekemistä ollut, paljon hoitoja ja tulkintoja, siinä ne päivät menevät pikavauhtia. Aina tuntuu että on taas ilta. Vaikka ei mitään stressiä ja kiirettä olekaan ollut, sellasta mukavan tasaista tahtia. Puoliskollakin kunto alkoi kohota kun pääsi keuhkokuumeesta eroon. Nyt jaksaa jo kävellä pieniä lenkkejä, tänään illalla nousi läheisen Mannanmäen näkötornin juurelle, sinne on aikas jyrkkä nousu. Sanoi että pikkasen alkoi hengästyttämään, mutta tuntui hienolta kun sinne ylös pääsi. Saavutus sekin.
Upea kuulas syksy ja mulla taas ihan kamala sisustusvimma, mutta pitää jarrutella itseään ja laitella pikkuhiljaa aina jotain kivaa pientä. Se on tämä osa-aika eläkeläisen osa. Miksiköhän se vimma tulee aina mulle syksyllä, ei koskaan keväällä? Haluaisin uusia tapetteja ja katselen kaikki huonekaluesitteet ja netistä selaan kaikkea upeaa pikkukrääsää joka sopisi juuri sinne ja sinne. Kauheeta materian himoa, onneksi on rahapussi aina tyhjä, ei tule osteltua turhia. 

Näin kun illat alkavat pimentyä, laitan kynttilöitä ja lyhtyjä joka paikkaan, ulos ja sisälle. Tykkään kun sisälläkin on tunnelma valaistus, ja siitä välillä tuleekin kiistaa, kun mies tykkää istua valossa, minä taas kynttilänvalossa. Olisi ihana joskus syödäkin vain romanttisessa valaistuksessa, mutta eihän se nyt käy. Ihmettelen aina että etkö tosiaan osaa sitä haarukkaa laittaa suuhun, jos ei ole täysvalaistus päällä. Ei se vaan tehoa, ei vanha koira opi enää uusille tavoille, näin se vaan täytyy myöntää. Parempi laiha sopu kuin lihava riita, tavallaan ihan turhasta asiasta. Muuten kun on asiat ihan hyvin ja ollaan onnellisia!
No näistähän niitä riitoja yleensä tulee, turhista asioista. Niinkuin esim. siitä miten päin vessapaperi rulla on pidikkeessä tai miksi pitää jättää tyhjä hylsy aina vessan pöydälle, vaikka roskis on kaapissa. Jne. jne...näitä riittää myötä ja vastamäissä. Vai mitä?
Muistathan että nyt on paras aika tulla vaikka kuumakivihierontaan, hemmottelemaan jalkoja tai kasvoja luonnonmukaiseen hoitoon. Vilkaisehan mun kotisivua, sieltä löytyy kaikki hoidot ja ota yhteyttä lomakkeella joka on välisivulla "Ota yhteyttä". Nyt kipinkapin kaikki varaamaan hoitoja tai tulkintoja (tulkinnoissa parin viikon jono). 
Klikkaa tästä Elinan Energiahoidot

Hyvää yötä ja enkeleitä uniisi :) 

Rakkaudella Elina

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Kyllä tunnelmaa ja kynttilöitä kaipaa iltojen pimetessä...ja varsinkin sitten, kun tuuli alkaa ulvoa nurkissa ja syys- sateet alkavat! Vielä onneksi on leppoisaa ilta- aika...Tunnelmallista syksyä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ehdottomasti kynttilöitä :) Aurinkoista syksyä sinullekkin. Elina

   Poista

Kiitos kommentistasi :)