sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Uutta tiedossa

Upeita aurinkoisia syyspäiviä ollut, tällaista vaan jatkossakin!
Mukavia kävelylenkkejä rantaan ja läheisessä metsässä. Tosin en ole marjastaja enkä sienien tuntija, mutta kävelen siellä ihan vaan sen takia että se on niin mieltä rauhoittavaa, voimaannuttavaa ja puista saa vielä paljon energiaa. 
Puolukoita ostin eräältä yksityiseltä henkilöltä, perattuina ja valmiiksi pakastepusseissa, 4e/litra, ja sain häneltä myös kasan herkkutatteja. Namskis! Kun en ole mikään keittiöihme, kyselin kavereilta facessa apuja miten sienet työstetään ennen pakkaseen laittamista, ja hyviä sieniohjeita sateli. Kiitos kaikille, ihania ihmisiä :) Mustikoita tai mansikoita en laittanut, niitä saa sitten kaupan pakkasesta jos tarvitaan tai anopilta. Meillä menee enemmän puolukoita, syödään niitä puurona ja ihan ruoankin lisukkeena. Hiukan soseutan ja laitan sokeria sekaan. Lapsetkin tykkää. Sieniä meillä ei syö kuin minä, siksi pieni määrä riittää. Paistan niitä sipulin kanssa ja kunnon voissa, ihan parasta ruisleivän päällä tai perunamuussin kanssa. Slurps..tässä oikein alkaa vesi tippua suupielistä kun ajatteleekin.
Aloitin regressio hoitaja/ohjaaja kurssin Tampereella. Eilen pääsin sitten kurssin puitteissa, elämäni toiseen regressio hoitoon, mutta ensimmäiseen ihan yksityiseen, toinen oli ryhmähoito. Sekin siis aivan upea kokemus, kirjoittelinkin siitä täällä, olimme Tuijan luona "Siipiensuojassa". Nyt sain siis ihan yksityistä hoitoa, kiitos Tuijalle. Oli kyllä niin ihana kokemus. Pääsin ajassa taaksepäin, hyvin rentoutuneessa tilassa. Olin jossain edellisessä elämässäni, intiaanimiehenä. Koko pitkää juttua siitä en ala tässä nyt kertomaan, kun tiedän että on vielä skeptisiä jotka eivät näihin usko. Mutta sen verran kerron, että kävin melkein kokonaan tuon elämäni läpi, pienestä pojasta - vanhukseen. Superihanaa! Odotan kovasti että saan itse alkaa tekemään tuota hoitoa asiakkaille. Valmistun 01/15, joten vielä on matkaa ja oppimista, mutta ahhhh..niin mielenkiintoista.

Aamuisin on ollut aikamoiset sumut ja ilman kosteus, joten olen siirtänyt meditointia päivemmälle, vielä voi meditoida ulkona, nurmikolla. Matto vaan pyllyn alle. Upeaa ottaa yhteys enkeleihin omalla pihamaalla. Oletko kokeillut? Jos et, niin ehdottomasti kannattaa. Siitä saa päivään rauhallisen mielen.
Vilkaisehan kotisivulleni Elinan Energiahoidot !! Aloitan enkeli-iltojen pitämisen joulukuun alussa. Nyt voi jo halutessaan varata aikoja. Tosin en aluksi kovin pitkälle lähde, ja haluan vetää illan pienelle, intiimille ryhmälle (5-8 henk) jotta ehdimme kaikkien kanssa juttelemaan ja käymään läpi tuntemuksia joita meditointi, jonka teemme illan alussa, voi nostattaa. Otamme meditaation avulla yhteyden enkeleihimme. Lisätietoa siis kotisivullani. 

Rakkaudella Elina 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)