tiistai 16. syyskuuta 2014

Viilenevää

Meillä jyllää nyt flunssa. Teinipoika on ollut lauantai-illasta asti kuumeessa, kurkku kipeä, ihan kamala yskä ja nenä tukkoinen. Siis kunnon syysflunssa! Tänään kävi isänsä kanssa lääkärissä, silmäkin oli aamulla muurautunut umpeen ja kun aukesi, oli tulipunainen. Verkkokalvon tulehdus siinä ja sai yskänlääkettä sekä jotain kuumelääkettä ja pari päivää sairauslomaa koulusta. Ammattikouluun kun pitää kolmannen päivän jälkeen olla todistus poissaolosta, niinkuin töissäkin. Mä en haluaisi nyt tuota tautia itselle enkä muille, yrittänyt juoda hunajateetä ja hoidella itseäni reikillä, jospa päästäisiin vaan tällä yhdellä sairastumisella. Katotaan, pitää koputtaa maalaamatonta puuta :) 

Tänä aamuna huomasi oikein miten viileäksi ilma on pikkuhiljaa käynyt. Sankka sumu, niinkuin joka aamu, ja lämpöasteita vaan +4. Silti niin kaunista, kun aurinko paisteli jostain sumun takaa ja nuo kauniit syksyn värit. On tämä niin ihana vuodenaika. Helmi-herra kun oli popsinut aamupalansa, mourusi ulos, mutta kun ovi avattiin terassille, hän vähän haistoi oviaukosta että "onpas kylmä" ja samantien takaisin sisälle. Lämmin lattia oli mukavampi vaihtoehto.
Eilen oli leppoisa vapaapäivä, niinkuin aina maanantait. En tehnyt oikein mitään, vaan hoitelin itseäni, rentouduin ja ulkoilin. Tänään sitten taas jakseli hyvillä mielin hoidella muita. Pari enkelihoitoa ja yksi pidempi reikihoito, siinä se meni tämäkin päivä. Illalla laittelin uudet kynttilät lyhtyihin, kävin ostamassa Tokmannilta sellasia monen päivän öljykynttilöitä, niitä on mukava poltella kun ei tarvitse joka ilta vaihtaa uusia. 
Sain Party Litelta tilaamani kaksi tuotetta eilen, toisen otin jo käyttöön hoitohuoneeseen. Buddha patsas. Toinen somiste olikin sitten vähän isompi, tulee seinälle. Se on vielä paketissa, miehen pitää kiinnittää se kunnolla, ettei tipahda. En muista sen nimeä, mutta otan kuvan kun saan seinälle. 
Eipä tässä kummoisempia, huomenna lisää hoitoja, nyt vaihteeksi kuumakiven vuoro. On tämä niin upean vaihtelevaa työtä.
Muistathan että hoitoja ja tulkintoja voi varailla koko ajan ja samoin minulla uutta: Enkeli-ilta aikoja. Kotisivun kautta käy helpoiten, klikkaa tästä: Elinan Energiahoidot


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)