keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Lomailua

~ Älä odota ihmeitä. Koko elämäsi on ihme. Näin kirjoitti joskus Albert Einstein ~

Siltä on tämä alkuviikko tuntunutkin. Syyslomalla ollaan koko perhe, puoliskokin pitää kesälomastaan yhden viikon, sitten jää vielä pari viikkoa takataskuun, kun kesä meni niinkuin meni, kolarista toipuessa.

Maanantai
Sai nukkua piiiiiitkääään! Mä olen niin aamu-uninen että rakastan sitä kun saa vain olla ja heräillä rauhassa, ilman herätyskelloa. Siihen pirinäänkin on saanut heräillä 35 vuoden työrupeaman aikana aikas monta kertaa. Nyt vaan nautitaan. Päiväkin meni hienosti, kauppa-asiat ja ruoanlaittoa, ei muuta. Lapset oli kavereiden kanssa ja me puoliskon kanssa ulkoiltiin ja katottiin telkkaria. Ihan parasta lomaa! Herkuteltiin omatekoisella pizzalla, jokaiselle oman maun mukaan oma kohta.
Tiistai
Tänään sitten herättiin siihen kellonpirinään. Tosin se ei tuottanut nyt vaikeuksia, kun tiedossa oli retki pääkaupunkiin. Tytyllä oli toiveena Starbucks ja yhdessä päätettiin mennä Heurekaan. Se on yleensä meidän vakiokesäkohde, mutta nyt se jäi ja ajateltiin ajella siellä nyt. Ronja ja kaverinsa (joka lähti mukaan) olivat katsoneet että siellä on lasten Heureka tällä hetkellä ja miehiä kiinnosti näyttely "Maan alla" jossa oli kaikenlaista tietoa kaivoksista, louhimisesta ja eri kivilajeista, sekä kullanhuuhdonta paikkakin. Sitten oli se ihan perusnäyttely, jossa ihmisen anatomiaa, miehiä kiinnostava puolustusvoimien osasto ja oman kolikon tekopaikka, silhuetistaan saa poltettua oman kuvan kolikkoon. Tytöt halusivat sellaiset. Ne ei siis maksa erikseen vaan saa sisäänpääsyn hinnalla. Todella mielenkiintoinen paikka. Väkeä oli paljon, koska ilmeisesti kaikilla koululaisilla tällä hetkellä loma. Syömässä poikettiin Tikkurilan "mäkkärissä", oikein siis roskaruoka päivä, mutta sellaisiakin pitää elämässä olla, mättöä ja rentoutumista. Ja lopuksi vielä Ronjan pyytämään paikkaan jätskipirtelölle..
Keskiviikko
Minä sain nukkua taas aamusella, puolisko nousi aiemmin, vei äitiään hautausmaalle, anoppi halusi lähteä jo yhdeksältä. Kävivät laittamassa hautoja talvikuntoon. Mulla oli tänään asiakas, päätin että otan hoitoja tälle päivälle, koska puoliskollakin oli jotain omia hommia tiedossa. Aamupäivällä hoitelin kuumakivillä asiakkaan ja tässä iltapäivällä/illalla muutama reikihoidonvälitys. Huomenna jatketaan taas lomailua. Aikomus on lähteä Ideaparkiin tyttöjen kanssa. Ronja halusi kutsua vain parhaan ystävänsä synttäreilleen ja luvattiin viedä heidät sitten Funparkiin, sinne siis huomenna. Ronja täyttää vasta 23.10 sen 10 vuotta, mutta tehdään tämä reissu jo nyt koska on loma ja hyvää aikaa kaikilla. Kaveri tuli meille yöksi ja toi tytylle mieluisan lahjankin, juuri niitä mitä hän toivoi. Kimalleshampoo + hoitoaine ja H&M lahjakortin. Tänään pitää suihkussa jo kuulemma heti kokeilla. Hän ei halunnut enää mitään isoja kaverisynttäreitä, joita tähän asti pidetty. Sanoi että siitä on niin iso vaiva ja työ ja sitten pitäisi taas kaikki luokan tytöt kutsua, ettei kukaan pahoita mieltään, heitä on viisitoista. Mieluummin kutsui vain sen parhaan ystävänsä ja pitää hänen kanssaan hauskaa. Tietty mä pääsen samalla shoppailemaan Ideaparkiin, kivaa sekin! Vaikka en mitään ostaisikaan, on välillä mukava kierrellä kaupoissa. 

Tänään satoi aamupäivällä räntää joka peitti hetkeksi maan valkoiseksi. Vein lakanapyykkiä kuivamaan ulos iltapäivällä ja ne jäätyivät! Asteita ollut koko päivän vain +1. Laitettiin siis takka lämpöiseksi ja tuli niin ihana lempeä lämpö sisälle. Takkaa ja puuhellaa lämmittämällä säästää aika paljon öljykuluissa, kun puolisko saa silloin tällöin puita työmailta jossa hän on töissä. Ja onhan tulta niin rauhoittava katsella.
Kiitos taas kaikille jotka jaksoitte loppuun lukea mun löpinät. Hyvää viikonjatkoa :) 

Rakkaudella Elina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)