torstai 9. lokakuuta 2014

Silmälasi shoppailua

Maanantai
Edellisessä postauksessa kerroin että Helmi oli taas karkuteillä. No, hän löytyi sitten 6 päivän reissun jälkeen. Olin laittanut tietoa katoamisesta jo karkurit.fi sivustolle ja muutamalle face sivulle. Yhdellä sivustolla vastasi ilmoitukseen eläinkommunikoija ja kertoi että hän ottaa Helmiin yhteyttä ja yrittää ohjata hänet kotiin, pyysi myös minua visualisoimaan Helmin kävelemään kotitielle. Näin tein ja heti siitä reilun tunnin kuluttua, näin Helmin juoksevan pihamme läpi kohti peltoa ja tienristeystä joka noin 100m päässä. Eikun kinkun siivut mukaan ja perään. Helmi meni karkuun ja juoksi yhden vanhan talon alle, yritin houkutella häntä kinkuilla mutta ei tehoa. Laitoin siivut läheisen, maassa olevan oksan päälle ja jäin odottelemaan. Juoksin nopsasti vielä kotona hakemassa takin ja raksukipon. Ja taas odottelemaan, hetken odoteltuani, Helmi tuli hiljakseen ja varovasti syömään kinkunsiivuja. Odottelin että sai rauhassa syötyä, sitten ravistelin raksukippoa että sain tulemaan viereeni ja kaappasin syliin. Helmi ei tykkää oikein olla sylissä ja alkoikin rimpuilla, yritin pitää vaan kiinni ja tuli jo hikikin siinä hommassa, mutta kotiin päästiin ja ovet visusti kiinni. Kova nälkä ja jano ja väsynytkin oli, sekä turkki ihan takkuinen. Nyt hän on ollut sitten kotiarestissa siten että tänään kävin hänen kanssaan ulkoilemassa, juoksi pellollakin hiirestämässä ja saikin saalista, sitten tultiin yhdessä takaisin sisälle. Hän on nyt kaikki päivät juossut etu- ja takaoven väliä, kovasti mouruten, joten ajattelin että tänään vähän ulkoillaan jotta saan hänet rauhoittumaan ja ulkoilu teki tehtävänsä, on ollut nyt paljon rauhallisempi. Loppu hyvin, kaikki hyvin :)

Tiistai
Ihana, ihana enkeli-iltamme oli tiistai iltana. Kirsi Ranto vetämässä naisporukalle ja voi miten valtaisat energiat illan aikana liikkui. Itkua, naurua, rakkautta, iloa, valoa, sitä kaikkea koimme. Upea Kirsi ja upeat naiset, upea Frantsilan Hyvän Olon Keskus paikkana, muuta ei tarvittu. Nukkumaankin menin hymy huulilla, niin onnellinen. Kiitos, kiitos, kiitos enkelit <3 
                                      Nämä sain yhdeltä iltaan osallistujalta

Keskiviikko
Kuumakivihoitoa, enkelihoitoa, siitä oli tämä päivä tehty. Meni vielä samoilla energioilla, joihin eilen latauduttiin. Tein etupihalle talvisen "kukkapöydän", johon puolisko väsäsi laudasta reunat, 2m pitkä ja 1.5m leveä. Omasta mielestä siitä tuli todella kaunis, laitoin sinne kasvien lisäksi, kaksi isoa lyhtyä ja kaksi enkelipatsasta. Naapuri tekee siihen vielä pajusta ison enkelin, jolle voi laittaa lyhdyn käteen, sitä odottelen ja otan sitten teille kuvan kokonaisuudesta. 
                                    Täysikuu
Torstai
Ronjan kanssa käytiin joku aika sitten kouluterveydenhoitajalla näöntutkimuksessa. Tyty alkoi valittamaan ettei näe taululle kunnolla ja siirtyi telkkariakin katsomaan aina vaan lähemmäksi. Soitin sitten Merja-hoitajalle ja hän tarkisti näön, joka olikin huonontunut aika valtavasti vuoden aikana. Merja varasi ajan terveyskeskukseen lääkärille, jonne tarvitsi mennä että saimme lähetteen ja maksusitoumuksen silmälääkärille, sitten tilasin ajan silmälääkäriin. Koko juttuun meni melkein neljä viikkoa, koska jonotusajat on niin pitkät. No tiistaina vihdoin Ronja istui silmälääkärin vastaanotolla, kaikenlaisia kokeita tehtiin ja laitettiin tippoja jotka laajensi pupillit, tarkasti katsottiin kaikki. Pupillien laajentaminen aiheutti sen, että lähelle katselu oli koko illan hankalaa, esim. lukeminen, mutta eilen se oli jo poissa. Miinus-, eli likinäköinen on, kaukolasien hankkiminen tuli eteen, lukema -2, eli aika paljon ensimmäisiksi laseiksi, mullakin on vaan -1.5. Hajataittoisuutta oli myös jonkinverran joka korjaantuu laseilla. 

Tänään astelimme sitten Instrumentariumiin, jossa tyty katseli ensin onko sopivia pokia. Ne oli ne tärkeimmät siinä. Tyttö on erittäin tietoinen siitä mitä haluaa ja annoinkin hänen itse valita ja sitten vielä yhdessä katsottiin. Siellä on tarjous: kahdet lasit yksien hinnalla, joten päätettiin sitten ottaa kahdet, eriväriset. Mustat oli ne jotka hän ehdottomasti halusi, ja toiseksi löytyi sitten oikein kirkkaanpunaiset, joulunpunaiset, joiden väri ei oikein kunnolla ole tähän kuvaan onnistunut. Ne olivat mun mielestä upeat!! Niin siis löytyi sangat, punaiset Voguen ja mustat Calvin Clinen, ja sitten valittiin linssit ja niihin jotain lisäjuttuja, että eivät nyt heti menisi rikki. Maksoi, mutta ei maltaita kuitenkaan, ihan kohtuuhinta. Pari viikkoa menee lasien tekemiseen. Sitten vihdoin näkee kunnolla taulullekkin, eikä tarvitse siristellä silmiä. 
Muutama hoidonvälitys myös tänään, aamulla oli kaksi ja nyt illalla myöhemmin vielä yksi, enkelihoito. Ennen nukkumaanmenoa on upeaa välittää enkelihoitoa, koska silloin olen aina yhteydessä kaikkin enkeleihini. Uni tulee paljon helpommin ja näkemäni unet ovat levollisempia. Enkelit ovat niin ihania ja auttavaisia <3 

Rakkaudella Elina


2 kommenttia:

 1. Ihanat lasit tyttö valinnut <3

  Käy tutustumassa myös mun blogiin
  mollimaija.blogspot.fi
  Sinne alkaa tulemaan juuri vaihtoehtohoidoista tekstiä :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Molli-Maija, mielelläni käyn tutustumassa. :) Mukavaa viikonloppua sinulle, Elina

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)